• PRO TV
  • Anda Adam s-a schimbat de rochia de mireasă de 25 kg! Cum arată cea de-a doua ținută de la cea mai opulentă nuntă a anului

Anda Adam s-a schimbat de rochia de mireasă de 25 kg! Cum arată cea de-a doua ținută de la cea mai opulentă nuntă a anului

Anda Adam s-a schimbat de rochia de mireasă de 25 kg! Cum arată cea de-a doua ținută de la cea mai opulentă nuntă a anului

“Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase”, spunea Anda Adam înainte de nuntă și s-a ținut de cuvânt. Invitații au rămas uluiți când au văzut ținutele opulente în care artista a defilat la nunta cu Joseph.

Prima rochie în care Anda și-a făcut apariția este deja virală pe rețelele de socializare. Nici nu se putea altfel – rochia cântărește 25 de kilograme, este enormă, iar artista de abia se putea mișca în ea. Însă asta nu a oprit-o pe Anda Adam să o îmbrace - a vrut o nuntă memorabilă și a avut una!

​Mireasa s-a schimbat însă într-o a doua rochie, și aceasta deosebită. Cântăreața a povestit povestea rochiilor ei pentru Ciao.ro.

Gallery

„Am două rochii de nuntă, făcute de Măria Japari. Vor costa în jur de 12.000 de euro. Prima este o rochie de prințesă. Conceptul nostru de nuntă este «lebanese wedding», mergem pe acest concept și pe acea idee. Este o rochiță cu care probabil că voi avea dificultăți în a mă urca într-o mașină, o să vedem cum reușim să facem asta. Cred că va trebui să facem o probă înainte ca să ne asigurăm că o să mă pot urca în mașină cu această rochiță, de unde vom pleca spre biserică. Este o ținută superbă, foarte impunătoare, cu un voal foarte lung. Mă bucur că am ocazia să port o astfel de rochie într-o zi așa specială și că o să fie o nuntă exact pe gustul și pe feelingul nostru, pentru că așa ne dorim!”.
Nici pantofii nu au fost un chilipir – Anda a ales pentru marele eveniment încălțări Christian Louboutin, încrustați cu cristale Swarowski.

Anda Adam nu s-a uitat la bani când și-a organizat nunta – numai decorurile ar fi costat în jur de 30.000 de euro. Și nu s-a zgârcit nici la artiști: i-au cântat doi dintre cei mai scumpi manelisti, Florin Salam și Tzanca Uraganu.

Sursa foto: Instagram Anda Adam/Oana Radu/Dana Popa/Xonia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni