• PRO TV
  • Emma Răducanu, pe terenul de tenis în echipamentul Angliei și cu o geantă personalizată Dior, în valoare de 2800 €. Cum a apărut la Wimbledon

Emma Răducanu, pe terenul de tenis în echipamentul Angliei și cu o geantă personalizată Dior, în valoare de 2800 €. Cum a apărut la Wimbledon

Emma Răducanu, pe terenul de tenis  în echipamentul Angliei și cu o geantă personalizată Dior, în valoare de 2800 €. Cum a apărut la Wimbledon

Emma Răducanu a fost în formă maximă la antrenamentul de dinaintea primului ei meci de anul acesta de la Wimbledon. Jucătoarea britanică de origine română și-a făcut apariția în echipamentul Angliei, fiind zâmbitoare pe tot parcursul antrenamentului.

Emma dovedește că este o fashionista desăvârșită – aceasta și-a făcut apariția la Wimbledon cu o geantă Dior personalizată cu numele ei. În valoare de 2800 de euro, geanta este imprimată cu semnele zodiacale, are numele oficial Medium Dior Book Tote și face parte din colecția-capsula Niki De Saint Phalle.

În timpul antrenamentului, Emma a purtat și Air Pods pentru a se concentra mai bine.

Gallery

​Sursa foto: Getty Images

Anul trecut, Emma Răducanu a ratat turneul de la Wimbledon, fiind nevoită să se retragă în urma unei operații la mâini și la gleza.

În prezent, Emma ocupă locul 168 mondial și joacă primul ei meci în compania rusoaicei Ekaterina Alexandrova, cap de serie, pe terenul central.

"Sunt foarte fericită să fiu din nou aici. Cred că mi-a lipsit atât de mult acest turneu. Anul trecut, am fost de fapt spectator. A fost foarte greu pentru că treceai prin același tunel al jucătorilor, îți vedeai colegii mergând la antrenament, la meci. Nu a fost frumos și nici nu am urmărit tenisul. Pentru mine, să fiu pe teren în acest an este super special. Sunt atât de fericit să fiu pe iarbă", a declarat Emma Răducanu, într-o conferință de presă.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni