• PRO TV
  • Lidia Buble, siluetă de supermodel la plajă. Imaginile în costum de baie îi fascinează pe fani: “Ești perfectă!”

Lidia Buble, siluetă de supermodel la plajă. Imaginile în costum de baie îi fascinează pe fani: “Ești perfectă!”

Lidia Buble, siluetă de supermodel la plajă. Imaginile în costum de baie îi fascinează pe fani: “Ești perfectă!”

Lidia Buble continuă seria postărilor incendiare din vacanța de vară! De data aceasta artista și-a încântat fanii cu câteva poze de la plajă, în care apare în costum de baie.

Cântăreața a pozat ca un adevărat fotomodel, într-un costum de baie verde, în două piese. Accesorizată cu o pălărie chic, ochelari de soare și o geantă de plajă, Lidia și-a impresionat fanii. “Ești superbă”, “Cea mai frumoasă!”, “Ești perfectă!”, i-au transmis aceștia.

Gallery

Lidia Buble a dezvăluit mai de mult care este secretul frumuseții sale. "Fac sport, am adoptat o alimentație cât se poate de sănătoasă. Mai trișez și eu, uneori. Să nu credeți că mie nu îmi scapă, așa, câte o ciocolată prin fața ochilor. Asta este plăcerea mea nevinovată, recunosc. Fac masaj și, în rest, mă înconjor de oameni frumoși”, spunea vedera pentru Unica.

​De când este într-o relație cu omul de afaceri, Lidia Buble care că și-a găsit liniștea la capitolul “iubire”. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țîn foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate.”, a spus Lidia Buble pentru viva.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni