• PRO TV
  • Ileana Stana Ionescu suferea enorm după fiul ei. Care este motivul pentru care cei doi se vedeau extrem de rar

Ileana Stana Ionescu suferea enorm după fiul ei. Care este motivul pentru care cei doi se vedeau extrem de rar

Ileana Stana Ionescu suferea enorm după fiul ei. Care este motivul pentru care cei doi se vedeau extrem de rar

Ileana Stana Ionescu avea un mare dor în suflet. Actrița îi ducea lipsa fiului ei, pe care îl vedea extrem de rar.

Gallery

Actrița Ileana Stana Ionescu s-a stins din viață duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani. Aceasta s-ar fi confruntat cu probleme grave de sănătate.

Cel mai mare regret al actriței Ileana Stana Ionescu

Ileana Stana Ionescu, una dintre cele mai apreciate actrițe ale teatrului românesc, s-a stins din viață. Actrița avea un mare dor în suflet, acela că nu își putea vedea fiul mai des. Andrei Manuel Ionescu, fiul actriței și al actorului Andrei Ionescu, este stabilit în America, astfel, în ultimii ani, bărbatul și-a vizitat tot mai rar părinții.

Citește și:

Fiul celor doi actori lucrează la un spital din Statele Unite ale Americii, în Tacoma, statul Washington, acolo unde și-a întemeiat o familie cu o tânără de origine mexicană, scrie Click.ro.

„Andrei locuiește în America, este doctor, are o căsnicie frumoasă și un băiat mare, Alexandru Luca, leit taică-su. Profesional îi merge bine, Doamne ajută, totul le merge bine”, a declarat actriţa pentru sursa citată. 

Citește și:

„Fiul nostru este bine, este sănătos, voinic și plin de viață. Nu o să vină vara asta la noi, în vacanță, nici noi nu ne ducem la el. Cred că o să vină pe la toamnă, acum este foarte ocupat cu munca, cu serviciul, cu treburile lui. Trebuie să îți mărturisesc un lucru și anume faptul că de la o vreme îmi este foarte dor de el, nu știu, e un sentiment aparte ce nu îmi dă voie să fiu liniștit. Mă apucă tare dorul de el. Vorbim foarte des la telefon, râdem, glumim, e șugubăț tare, el din fire.

Își aduce aminte cu drag de ce îl învățat eu când era mic…să mănânce lapte și iaurt pentru că eu așa fac. Îmi spunea mereu, pe atunci, că o să ajung 100 de ani la stilul sănătos pe care îl am. Țin minte că în copilărie îi ziceam că eu voi ajunge 100 de ani și el o să aibă 60 de ani și vom avea o discuție ca între bătrâni, nu ca de tată – fiu și iată că aproape am ajuns. E ceva frumos între noi”, declara Andrei Ionescu pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni