• PRO TV
  • Anda Adam, rochie de mireasă uriasă: de abia a intrat pe ușă! A venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină

Anda Adam, rochie de mireasă uriasă: de abia a intrat pe ușă! A venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină

Anda Adam, rochie de mireasă uriasă: de abia a intrat pe ușă! A venit la nuntă cu autobuzul, pentru că nu încăpea în mașină

Anda Adam a ajuns și la altar cu bancherul Yosif Eudor Mohaci, după ce, în urmă cu un an jumate, cei doi s-au căsătorit la Starea civilă. Aflată la a doua căsătorie, cântăreața a fost fabuloasă într-o rochie de povești.

Cu siguranță, Anda Adam și-a dorit o nuntă memorabilă și, cu siguranță, i-a ieșit. Artista a avut o rochie de mireasă ultra voluminoasă, cu care și-a impresionat invitații.

Anda a avut și o diademă de prințesă, în ton cu rochia opulenta.

Gallery

Pentru că nu încăpea în nicio mașină, Anda a fost nevoită să vina la nuntă cu… autobuzul. Imagini cu atmosfera de pe drum au fost share-uite și de cântăreață pe pagina ei de Instagram.

Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar apoi petrecerea s-a mutat în salonul unui hotel de lux din București.
Înainte de eveniment, Anda Adam declarata pentru Click că așteaptă la nuntă 250-300 de invitați.

“Mireasa nu cântă la nuntă, pentru că aduce ghinion, însă avem deja un program artistic foarte frumos și bine stabilit! Vor cânta Tzanca Uraganu, Mr. Juve, Oană Radu, Cocoș de la Călărași, Florin Salam și am pregătit și vreo 30 de numere de show cu acrobații”, spunea artista.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni