• PRO TV
  • La 6 ani după ce a părăsit țara, Irina Columbeanu redescoperă frumusețea României. Locul care a cucerit-o pe fiica Monicăi Gabor

La 6 ani după ce a părăsit țara, Irina Columbeanu redescoperă frumusețea României. Locul care a cucerit-o pe fiica Monicăi Gabor

La 6 ani după ce a părăsit țara, Irina Columbeanu redescoperă frumusețea României. Locul care a cucerit-o pe fiica Monicăi Gabor

Irina Columbeanu este stabilită de 6 ani, alături de mama sa, în Statele Unite, acolo unde este o elevă eminentă. Acum, adolescenta a venit pentru prima oară în România, de la plecare, pentru a-și vedea tatăl.

Irina profită de această vizita și pentru a se reconecta cu țara în care s-a născut. După ce a petrecut câteva zile în București, fiica lui Irinel Columbeanu a bifat Cluj, Iași și Bacău, iar apoi a ajuns la Târgu Ocna, la salină. Adolescenta s-a oprit acum în Bucovina, încântându-și fanii cu imagini din mijlocul naturii.

Gallery

“Priveliștea mea de azi”, a scris Irina Columbeanu, bucuroasă de timpul petrecut în munți. Cea care a oferit indicii despre locul în care se află Irina a fost chiar mătușa ei, Ramona Gabor.

"Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt, din nou, aici, după șase ani. E perfect momentul acesta! În acești șase ani, chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus fiica Monicăi Gabor.

Deși viața în America îi priește, Irina are planuri și mai mari: vrea să vină în Europa, la o facultate de presigiu, pentru a deveni medic.
În cadrul unei emisiuni online, aceasta a mărturisit că vrea să studieze medicina în Elveția și, în acest fel, va putea fi și mai aproape de tatăl ei, ceea ce ar face că vizitele lor să fie mai dese.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni