• PRO TV
  • Cine este și cum arată soția lui Edi Iordănescu. Arabella, mai tânără cu zece ani decât selecționerul României

Cine este și cum arată soția lui Edi Iordănescu. Arabella, mai tânără cu zece ani decât selecționerul României

Cine este și cum arată soția lui Edi Iordănescu. Arabella, mai tânără cu zece ani decât selecționerul României

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, este acum în lumina reflectoarelor, după ce a reușit să califice echipa în optimile EURO 2024. Deși el este bine cunoscut publicului, puțini știu cât de frumoasă este soția sa.

Gallery

​Edi Iordănescu este căsătorit cu Arabella, pe care a întâlnit-o acum 17 ani. Frumoasa parteneră de viață este cu zece ani mai tânără decât selecționerul României, însă acest lucru nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste.

Cei doi s-au căsătorit în 2020, după 13 ani de relație, într-o ceremonie secretă despre care selecționerul a vorbit abia după ce a avut loc.

„Ne-am cununat religios în secret, dar bineînțeles că familiile noastre au știut. Ne cunoșteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani”, a declarat Edi Iordănescu pentru CANCAN.

​Chiar dacă este o prezență constantă la meciurile naționalei, Arabella Iordănescu a reușit să evite lumina reflectoarelor și nu a dorit să fie în centrul atenției publicului. Soția lui Edi Iordănescu are 36 de ani, a fost model și provine din Satu Mare. Ea a absolvit Facultatea de Medicină, însă nu a profesat în acest domeniu. 

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni