• PRO TV
  • Culiță Sterp face bani pe bandă rulantă la evenimente. Suma colosală pe care a primit-o artistul pentru o singură piesă

Culiță Sterp face bani pe bandă rulantă la evenimente. Suma colosală pe care a primit-o artistul pentru o singură piesă

Culiță Sterp face bani pe bandă rulantă la evenimente. Suma colosală pe care a primit-o artistul pentru o singură piesă

Culiță Sterp face bani frumoși la evenimentele la care este chemat și, pe lângă tariful pe care îl percepe, acesta primește și dedicații, iar sumele nu sunt deloc mici.

Gallery

Toată lumea știe că artiștii fac bani frumoși din evenimente, iar Culiță Sterp, fără doar și poate, se numără printre ei. Pentru o singură melodie, acesta a primit o sumă exorbitantă, pa care milioane de români o fac în câteva luni.

Culiță Sterp a primit mii de euro la dedicații

Recent, Culiță Sterp a cântat la un eveniment privat, iar invitații au fost puși pe distracție, încă din prima clipă. Încântați de atmosfera pe care acesta a creat-o, unul dintre petrecăreți a băgat mâna adânc în buzunar și i-a dat o sumă frumoasă de bani, pentru o melodie.

Concret, fiul mamei Geta a primit suma de 10.000 de lei, pentru a cânta o melodie, cerută special de invitatul cu pricina. Petrecerea a fost una de pomină, iar imaginile au fost postate chiar de artist, pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni