• PRO TV
  • Andra a lansat piesa „Mă întorc acasă”. Cum sună melodia de dragoste care a topit inimile fanilor: „Emoție pură!”

Andra a lansat piesa „Mă întorc acasă”. Cum sună melodia de dragoste care a topit inimile fanilor: „Emoție pură!”

Andra a lansat piesa „Mă întorc acasă”. Cum sună melodia de dragoste care a topit inimile fanilor: „Emoție pură!”

Andra și-a bucurat admiratorii cu o nouă piesă, pe care a lansat-o în 28 iunie. Melodia „Mă întorc acasă” a ajuns imediat la inima românilor, care i-au scris zeci de mesaje de apreciere pe pagina de socializare, dar și pe YouTube.

„Sper să vă placă. Are o tentă populară, după cum se vede costumația mea. Se potrivește cu ce am făcut în ultima perioadă”, a spus Andra înainte de lansarea piesei. 

„Iubește românește! Chiar și fără cuvinte, există o limbă a noastră pe care o vorbim prin îmbrățișări, dor, priviri. „Mă întorc acasă” este exact despre asta. Sper că v-a ajuns la suflet! În brațele omului iubit te simți întotdeauna ca acasă. Despre acest sentiment unic și despre iubire adevărată este noua mea piesă, un cântec cu influențe tradiționale pentru că sunt sufletul aproape de tradițiile noastre, după cum deja știți. Vă place piesa? Abia aștept să citesc mesajele voastre, spune cântăreața. 

În doar câteva minute de la lansare, videoclipul a adunat mii de vizualizări și zeci de comentarii:

„Ești fenomen pe Pământ! Am plâns, mi-ai făcut piele de găină”;

„Hitul verii anului 2024”; „Emoție pură!”

„Vocea Andrei.. e pansament efectiv”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

Recent, Andra a vorbit despre concertele pe care le va susține în perioada următoare. Artista se află acum într-un turneu prin țară și va ajunge în multe sate și comune, iar intrarea la spectacol va fi liberă, având în vedere că vor fi organizate diverse festivaluri. 

„Suntem gata de drum.Vă așteptăm cu drag! ”, a spus Andra într-un anunț despre concertele ei viitoare. Cântăreața va cânta la Piatra-Neamț, pe 29 iunie, la Curtea Domnească, în cadrul Piatra Fest 2024, iar pe 30 iunie ajunge în comuna Băcia, județul Hunedoara, la festivalul de tradiții si obiceiuri „Nedeia Băciană”. Pe 6 iulie, Andra va cânta la Ciumbrud, Aiud, la cea de-a XXI-a ediție a festivalului „Ziua Rozelor”, pe 7 iulie se va întâlni cu publicul din Luncavița, Tulcea, la „Sărbătoarea Teilor”, iar pe 13 iulie își așteaptă admiratorii la Brașov, în parcarea Mall Coresi, la Summer Party-ul Coresi.

Gallery

​Citește și: 

Sursă foto: Instagram/ Andra 

Vezi și:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni