• PRO TV
  • Părinții lui Gabi Bădălău radiază de bucurie, după ce fiul lor s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Mama afaceristului nu avea încredere în relația lor: „Îi ascult tot timpul”

Părinții lui Gabi Bădălău radiază de bucurie, după ce fiul lor s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Mama afaceristului nu avea încredere în relația lor: „Îi ascult tot timpul”

Părinții lui Gabi Bădălău radiază de bucurie, după ce fiul lor s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Mama afaceristului nu avea încredere în relația lor: „Îi ascult tot timpul”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, în urmă cu doar câteva zile și, de data aceasta, separarea pare să fie una definitivă. Părinții lui Gabi Bădălău sunt în culmea fericirii de când fiul lor a pus punct relației.

 

Gallery

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și nu a durat mult până când acuzațiile de infidelitate au început să curgă. Fiecare susține că celălalt a călcat pe bec, iar afaceristul are, deja, o nouă iubită.

Părinții lu Gabi Bădălău, fericiți că au scăpat de Bianca Drăgușanu

Încă de când au început să fie împreună, se tot zvonea faptul că părinții lui Gabi Bădălău nu ar fi chiar încântați de relația lor, deoarece nu ar fi avut-o la suflet pe Bianca Drăgușanu.

Recent, invitat într-un podcast, la scurt timp după ce s-a despărțit de fosta asistentă de televiziune, Gabi Bădălău a recunoscut că părinții lui sunt bucuroși de ceea ce s-a întâmplat, precizând că mama lui chiar s-a rugat ca Bianca să dispară din viața lui, dacă nu era potrivită pentru el.

Citește și:

„Da (n.r. au respirat ușurați). Mama chiar îmi spunea, astăzi, că «mamă, mă rugam ca, dacă e pentru tine, să fie, dacă nu e pentru tine, să se întâmple ceva, ca să te poți rupe» și s-a întâmplat. Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu”, a povestit Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău nu poate trece peste ceea ce a făcut Bianca Drăgușanu

În cadrul aceluiași podcast, Gabi Bădălău a recunoscut că este extrem de dezamăgit de Bianca Drăgușanu și de toate lucrurile neplăcute pe care le-a făcut în timpul relației, dar pe care le-a trecut cu vederea de fiecare dată.

De data aceasta, afaceristul nu poate să treacă peste relația pe care Bianca ar fi început-o în perioada în care ei încă formau un cuplu și, mai mult decât atât, a ținut să precizeze că aceasta și-a adus amantul la o petrecere mondenă la care și el a fost prezent.

Citește și:

„În viața ei, a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare.

I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de trei, patru luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel”, a mai spus Gabi Bădălău.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni