• PRO TV
  • VIDEO Ce a postat Marinel pe TikTok în seara în care și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani într-o cameră de hotel. Internauții au rămas șocați: „Era deja moartă...”

VIDEO Ce a postat Marinel pe TikTok în seara în care și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani într-o cameră de hotel. Internauții au rămas șocați: „Era deja moartă...”

VIDEO Ce a postat Marinel pe TikTok în seara în care și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani într-o cameră de hotel. Internauții au rămas șocați: „Era deja moartă...”

Pe rețelele de socializare s-a viralizat ultimul videoclip postat de Marinel pe TikTok, chiar în seara în care și-a ucis iubita minoră într-o cameră de hotel din sectorul 6 din București.

Crima din sectorul 6 al Bucureștiului a șocat o țară întreagă! Marinel, un băiat în vârstă de 24 de ani și-a înjunghiat de mai multe ori iubita minoră, apoi și-a pus capăt zilelor, chiar lângă ea. Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost descoperite de o angajată a hotelului în care s-a petrecut crima, care a sunat de urgență la 112. Polițiștii ajunși la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul și să înceapă procedurile pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs tragedia.

​În noaptea în care Marinel a decis să o omoare pe Alexandra și apoi să își pună capăt zilelor, băiatul în vârstă de 24 de ani a postat pe TikTok un videoclip în care apărea alături de partenera lui de viață. Filmarea a fost înregistrată chiar în camera de hotel unde s-a produs tragedia. 

În imagini, băiatul o ține în brațe pe iubita lui și ascultă o melodie a cărei versuri sunt următoarele: 

„Stau și mă gândesc oare ce e în mintea ta // Ce aș vrea să știu ce-ți ascunde inima // De noi ai uitat, în locul tău e altcineva, e ocupat”, sunt versurile melodiei care răsună pe fundalul videoclipului.

@catalyncata030

♬ sunet original - catalyn cata030

În secțiunea de comentarii, oamenii au lăsat zeci de mesaje, unele dintre ele fiind chiar șocante. Câțiva dintre internauți au crezut că Alexandra era deja decedată, atunci când s-a realizat videoclipul:

Ferească Dumnezeu! Dumnezeu s-o odihnească în pace pe ea!” // „Poate ea era deja moarta cand el a facut filmarea avand in vedere ca presa zice ca au fost gasiti imbratisati si morti amandoi si ca el s-a sinucis iar postarea a fost chiar inainte cu cateva ore …” // „Sigur era deja moarta ea nici nu se misca, păcat de fata” // „Nu era moarta…in nici un caz nici măcar un om nebun nu ar fi fost atât de liniștit și ușurat cu omul iubit mort in brațe…”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Sursă foto: TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni