• PRO TV
  • Asta da aroganță! Iubitul a închiriat Muzeul Luvru pentru o seară romantică, iar vedeta s-a plimbat desculță printre operele de artă

Asta da aroganță! Iubitul a închiriat Muzeul Luvru pentru o seară romantică, iar vedeta s-a plimbat desculță printre operele de artă

Asta da aroganță! Iubitul a închiriat Muzeul Luvru pentru o seară romantică, iar vedeta s-a plimbat desculță printre operele de artă

Kendall este tratată mai ceva ca o prințesă de iubitul Bad Bunny! Deși nu vor să recunoască faptul că s-au împăcat și formează din nou un cuplu, cei doi au fost fotografiați de paparazzi zilele trecute în „Orașul Luminilor”.

Gallery

​Modelul se află în prezent la Paris pentru Couture Fashion Week, acolo unde a și defilat în cadrul prezentării Vogue World. La o zi după defilare, paparazzii i-au surprins pe Kendall și Bad Bunny la celebrul restaurant „La Giraffe” din Paris.

Degeaba a încercat Kendall să-și acopere chipul cu o poșetă, că imaginile cu cei doi ieșind din restaurant s-au viralizat instant.

Se pare că sora mai mică a lui Kim Kardashian a avut parte de o surpriză inedită din partea iubitului ei în timpul șederii la Paris. Presa străină scrie că Bad Bunny ar fi închiriat pentru o seară Muzeul Luvru pentru ca iubita sa să admire liniștită și fără a fi deranjată de turiști operele de artă.

Kendall, care are peste 292 de milioane de urmăritori pe Instagram, a postat câteva imagini din timpul vizitei la Luvru. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Luvru seara”, a scris modelul în dreptul imaginilor care au adunat milioane de like-uri și sute de comentarii. Kendall apare într-o rochie neagră vaporoasă și se plimbă desculță printre operele de artă.

„Știm cine ți-a făcut pozele!”, „Se zvonește că Bad Bunny a închiriat acest muzeu pentru o întâlnire”, „Ce îți poți dori mai mult!”, „Ești o norocoasă!”, „Arăți ca un înger”, „Știi cât de puternică este femeia asta când poate avea tot Luvrul pentru ea în mijlocul nopții”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii modelului.

Au fost însă și internauți care au criticat comportamentul lui Kendall. „Unde îți sunt pantofii, fato? E normal să mergi desculță pe acolo?”, „Un alt nivel de bogăție!”, „Respectul lipsește. Nimeni nu ar trebui lăsat desculț în spații ca acesta”, „Punem pariu că nu știi numele pictorului”, „Este interzis pentru vizitatori să facă poze atât de aproape de Monalisa. Unde este dreptatea?”, „Am înțeles. Ești atât de bogată încât poți face ca Luvrul să se deschidă la miezul nopții doar pentru ca tu să te plimbi desculță prin sălile istorice”, au scris unii dintre urmăritorii lui Kendall.

Kendall Jenner este sora mai mică a lui Kim Kardashian, are o avere colosală, numeroase afaceri în domeniile fashion și beauty, și peste 293 de milioane de urmăritori doar pe Instagram.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni