• PRO TV
  • Horoscop zilnic 29 iunie 2024. Fecioarele sunt tentate să câștige mai mulți bani, Gemenii au un blocaj în viața amoroasă

Horoscop zilnic 29 iunie 2024. Fecioarele sunt tentate să câștige mai mulți bani, Gemenii au un blocaj în viața amoroasă

Horoscop zilnic 29 iunie 2024. Fecioarele sunt tentate să câștige mai mulți bani, Gemenii au un blocaj în viața amoroasă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 29 iunie 2024.

Berbec

Saturn își începe, de astăzi, mișcarea retrogradă și te invită la reevaluarea planurilor personale și profesionale. Nu este un moment favorabil să te lansezi în proiecte noi. Mai degrabă să revii la proiecte mai vechi nefinalizate. De asemenea, este de bun augur și un bilanț, să-ți dai seama ce trebuie să închei și spre ce te îndrepți.
Tot astăzi, Luna Neagră începe să traverseze casa relațiilor și parteneriatelor și anunță o perioadă de nouă luni cu provocări și blocaje în aceste sectoare.

Taur

Sectorul prietenilor, proiectelor pe termen lung intră în vizorul tău, de astăzi, odată cu mișcarea retrogradă a lui Saturn prin zodia Pești. Așadar, va fi nevoie, în următoarele cinci luni, să-ți reorganizezi munca, planurile de viitor și obiectivele, dar și relațiile de prietenie. Tot astăzi, Luna Neagră își începe traseul prin casa muncii și sănătății și poate să aducă blocaje, provocări și dificultăți în relațiile cu colegi. Atenție la starea de sănătate, dacă se acutizează afecțiuni mai vechi!

Gemeni

Saturn începe, astăzi, mișcarea retrogradă prin zodia Pești, prin sectorul carierei și aspirațiilor profesionale și urmează o perioadă de cinci luni, în care ești invitat să-ți reevaluezi proiectele profesionale, direcția spre care te îndrepți. Ai nevoie de o schimbare, astfel încât să simți mai puțină presiune pe umerii tăi.
Tot astăzi, Luna Neagră începe să traverseze sectorul iubirii și aventurilor romantice și poate aduce blocaje și provocări, atracție către persoane nepotrivite, dar și blocaje în exprimarea sentimentelor.

Rac

Saturn își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul studiilor, călătoriilor, cunoașterii, lărgirii orizonturilor și credințelor/principiilor. În următoarele cinci luni pot să apară blocaje sau amânări și încetinirea unor proiecte. Se cere reevaluare în aceste domenii și este posibil să ai niște conștientizări, să te trezești la realitate, să înțelegi niște lucruri dintr-o altă perspectivă.
Tot astăzi, Luna Neagră își începe tranzitul prin sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții și poate aduce blocaje și dificultăți în rezolvarea unor chestiuni locative, însă scopul acestor situații este să evoluezi.

Leu

Saturn își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, prin sectorul intereselor financiare, relațiilor profunde și intimității. Urmează o perioadă de cinci luni de reevaluare a situației financiare, dar și a relațiilor apropiate. Saturn se întoarce din drum să te gândești la prioritățile tale.
Tot astăzi, Luna Neagră își face intrarea în zodia Balanță, pe casa comunicării, interacționării cu ceilalți, învățării și negocierilor. Posibil să aducă blocaje de comunicare, să fii tentat să faci compromisuri, să înveți mai greu sau să nu înțelegi prea bine mesajele transmise. Totodată, poți fi tentat să rănești, dar provocările prin care treci, îți vor aduce lecții importante de comunicare.

Fecioară

Saturn te invită, de astăzi, la reevaluarea relațiilor personale sau profesionale, asocierilor și parteneriatelor. S-ar putea să ai o altă perspectivă asupra relațiilor, în următoarele cinci luni, și recomandarea este să-ți vezi de prioritățile tale, în speciade cele legate de parteneriatele cu oamenii importanți din viața ta. Dacă ești singur, gândește-te cum ai vrea să decurgă relația, cât ești dispus să investești.
Luna Neagră începe să traverseze, de astăzi, zodia Balanță, respectiv sectorul banilor, pe care îi câștigi din muncă și poate să aducă blocaje în încasarea unor sume de bani. Posibil să fii tentat să câștigi mai mulți bani, să ai o stabilitate financiară.

Balanță

Cu Saturn în mișcare retrogradă, de astăzi, prin zodia Pești, prin sectorul muncii, vei simți că lucrurile încetinesc, au loc întârzieri, blocaje și va fi nevoie de o revizuire a sarcinilor și a muncii în general. Relațiile cu colegii ar putea să devină mai dificile sau complicate până nu reușiți să ajungeți la un punct comun.
Luna Neargră ajunge în zodia ta astăzi și în următoarele nouă luni va fi nevoie să faci față unor noi provocări, blocaje și relații dificile cu ceilalți, pentru că se dinamizează și axa relațiilor.

Scorpion

Saturn își începe mișcarea retrogradă, de astăzi, în următoarele cinci luni și sectorul iubirii, aventurilor, distracției, vacanțelor, creativității și copiilor intră într-o reevaluare. Perspectiva ta asupra acestor domenii poate suferi schimbări. În lunile următoare poți lucra la consolidarea unei relații sau reconstruirea acesteia. Și relațiile cu copiii intră în vizorul tău.
Luna Neagră începe să traverseze sectorul subconștientului, frământărilor interioare, trecutului și lucrurilor ascunse și poate să aducă blocaje în ce privesc frământările tale legate de acțiuni din trecut, care au determinat o anumită direcție.

Săgetător

Saturn, guvernatorul casei banilor, intră în mișcare retrogradă, de astăzi, și te invită la o reevaluare a situației financiare și a relațiilor de familie sau privind administrarea unor bunuri, investiții pentru casă. Saturn aduce blocaje și amânări, dar cu scopul de a încetini din cursa în care ai pornit, să nu treci peste lucrurile importante.
Luna Neagră începe să traverseze, de astăzi, zodia Balanță, respectiv sectorul prietenilor, grupurilor, vieții sociale și proiectelor pe termen lung, unde poate să aducă blocaje sau situații dificile, cu scopul să-ți înveți niște lecții din greșeli, să progresezi.

Capricorn

Începând de astăzi, Saturn, guvernatorul tău, intră în mișcare retrogradă și te invită la revizuirea planurilor pe termen lung. S-ar putea să simți unele blocaje în comunicare, iar informațiile de care ai nevoie să întârzie. De asemenea, poți relua un proiect mai vechi. În următoarele cinci luni vei lua mai greu decizii.
Luna Neagră începe să traverseze casa carierei, semn că aici vor exista blocaje și relații dificile cu șefii, cu persoane cu putere de decizie. Atenție la imagine și la reputația profesională! Evenimentele și situațiile care-ți vor aduce provocări în viața profesională te vor duce la progres.

Vărsător

Saturn în mișcare retrogradă, de astăzi, te invită la revizuirea planurilor și administrarea finanțelor, privind stima de sine, talentele și abilitățile cu care ești înzestrat. S-ar putea să intervină blocaje în încasarea banilor sau să amânări în proiectele pe care le ai în derulare, cu scopul să faci o schimbare, să reflectezi asupra ce este important pentru tine.
Luna Neagră activează de astăzi sectorul studiilor, cunoașterii, călătoriilor, perfecționării profesionale și sistemului de valori și pot să apară blocaje sau dificultăți în aceste domenii cu scopul de a face față unor provocări, să-ți înveți niște lecții legate de relațiile cu ceilalți.

Pești

Începând de astăzi, Saturn intră în mișcare retrogradă prin zodia ta și te invită la revizuirea planurilor personale de viață. Scopul tranzitului lui Saturn prin zodia ta este să înveți să te bazezi pe forțele tale și să-ți pui viața în ordine. Perioada următoare este favorabilă să-ți clarifici unele situații.
Luna Neagră activează, de astăzi, sectorul intereselor financiare, a banilor la comun deținuți împreună cu partenerul, relațiile profunde și intimitatea. Apar blocaje în următoarele nouă luni și dificultăți de relaționare cu partenerul, evenimente cu impact emotional, care te vor apropia de partener mai mult.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni