• PRO TV
  • Până la vârsta de 40 de ani a născut 10 copii, iar acum îl așteaptă pe cel de-al 11-lea. Mulți o necăjesc, spunându-i să se oprească. Mesajul femeii pentru haterii din online a devenit viral

Până la vârsta de 40 de ani a născut 10 copii, iar acum îl așteaptă pe cel de-al 11-lea. Mulți o necăjesc, spunându-i să se oprească. Mesajul femeii pentru haterii din online a devenit viral

Până la vârsta de 40 de ani a născut 10 copii, iar acum îl așteaptă pe cel de-al 11-lea. Mulți o necăjesc, spunându-i să se oprească. Mesajul femeii pentru haterii din online a devenit viral

Cunoscută pe rețelele sociale cu numele de utilizator „The Collins Kids”, Karissa, care este mama a 10 copii, nu a mai suportat criticile oamenilor și le-a spus de ce nu folosește metode de contracepție. Mesajul ei a devenit viral.

Gallery

​Karissa s-a căsătorit cu soțul ei, Manrdrae Cardell Collins, în 2007. Ea spune că el a fost primul băiat cu care s-a sărutat și primul ei iubit. „M-am păstrat pentru căsătorie. Înainte îmi doream o carieră de cântăreață și nu copii, dar Dumnezeu mi-a schimbat inima în mod clar”, scrie ea într-o postare pe Instagram.

Karissa avea 25 de ani când a născut primul copil, după care au venit următorii, când avea: 27, 28, 29, 31, 32, 34, 35, 36 și 39 de ani.

​Acum, Karissa este din nou însărcinată și a decis să le transmită un mesaj celor care o necăjesc mereu că are prea mulți copii. După ce oamenii i-au scris comentarii de genul: „Cred că nu a auzit de prezervative” sau că „Poate e timpul să nu mai desfaci picioarele, americanca a răbufnit. 

Ca răspuns la remarcile grosolane, Karissa a exclamat: „Ghici ce! M-am păstrat pentru această căsătorie. El este primul și singurul meu bărbat și suntem liberi să ne bucurăm unul de celălalt într-o relație plină de iubire! Copiii sunt o binecuvântare. Planul lui Dumnezeu pentru căsătorie și reproducere este atât de perfect. Nu înțeleg cum poate fi acest lucru dezgustător sau confuz.” 

@thecollinskids Oh the comments I get… Guess what! I saved myself for marriage. He’s my first and only. And we are free to enjoy each other in a loving and holy marriage. Children are the blessing that comes out of it. Gods plan for marriage and reproducing is so perfect. Not sure how that’s disgusting or confusing. Let’s normalize couples raising children in loving families. Just because someone doesn’t look like you doesn’t mean they’re in a cult. Just because someone doesn’t live how we are conditioned to be told is “right, best or normal” doesn’t mean they’re in a cult. Just because someone loves God and wants to obey him doesn’t mean they’re in a cult or were forced into it. Just because someone raises their children to love and obey God doesn’t mean those children are abused, longing to be free or miserable. In this open minded generation, we’re really close minded to biblical obedience and righteousness. No we don’t do condoms, pulling out, spousal denial, tracking days, or individual pleasure. We let God give freely and we receive it with joy. #family #faith #ijustcant #icannot #thisisfreedom #noculthere #yesweloveandobeyGod #itsthebestlife #changeyourperspective ♬ original sound - karissacollins

Alții au invocat faptul că femeia face parte dintr-un cult religios și că s-ar supune unor reguli: 

„Doar pentru că cineva nu arată ca tine, nu înseamnă că este într-un cult. Doar pentru că cineva nu trăiește așa cum ni se spune că este „corect, cel mai bun sau normal” nu înseamnă că se află într-un cult. Doar pentru că cineva Îl iubește pe Dumnezeu și vrea să-L asculte, nu înseamnă că este într-un cult sau a fost forțat să participe. Doar pentru că cineva își crește copiii să-L iubească și să-L asculte pe Dumnezeu. Nu înseamnă că acești copii sunt abuzați, tânjind să fie liberi”, a menționat Karissa. 

Femeia spune că își încurajează copiii să-și urmeze pasiunile. Trei dintre puști sunt campioni la baschet. 

​După ce filmulețul de pe TikTok a devenit viral, mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare au rămas uimiți de comentariile urâte pe care le-a primit Karissa și au împărtășit mesaje de laudă și sprijin.

O persoană a scris: „Atâta timp cât ai bani să ai grijă de ei, asta e tot ce contează. Se pare că amândoi faceți o treabă bună.”

Karissa a avut toate nașterile naturale. Pe 8 copii i-a născut în spital, iar pe 2 la domiciliu.
„Nu mi-am imaginat niciodată o lume în care să am 11 copii. Maternitatea este cel mai sfânt lucru pe care l-am făcut vreodată și m-a făcut mai puternică, mai răbdătoare, mai iubitoare, mai credincioasă și mai fericită decât mi-am imaginat vreodată. Nu sunt super femeie, doar îmi trăiesc viața zi de zi cu un plus de dragoste și sprijin din partea micilor mele binecuvântări.
Am avut 3 avorturi spontane. Am avut experiențe aproape de moarte. M-am vindecat de SM după ce am născut al 4-lea copil (După multe vizite la medic, mini-accidente vasculare cerebrale, un accident de mașină, o intervenție chirurgicală pe inimă.) Mi s-a spus că voi muri dacă voi continua să am copii chiar și după copilul 2. Acum am 7 fete și în curând voi avea 4 băieți.
Am 40 de ani, dar mă simt ca la 28. Îmi verific des certificatul de naștere”, a glumit în încheierea mesajului său fericita mămică. 

Sursă foto: Instagram/ thecollinskids

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni