• PRO TV
  • Ce a putut să facă Marinel, la doar câteva secunde după ce și-a ucis iubita și a lăsat-o într-o baltă de sânge! Băiatul și-a pus capăt zilelor câteva minute mai târziu

Ce a putut să facă Marinel, la doar câteva secunde după ce și-a ucis iubita și a lăsat-o într-o baltă de sânge! Băiatul și-a pus capăt zilelor câteva minute mai târziu

Ce a putut să facă Marinel, la doar câteva secunde după ce și-a ucis iubita și a lăsat-o într-o baltă de sânge! Băiatul și-a pus capăt zilelor câteva minute mai târziu

Apar noi informații despre crima care a șocat o țară întreagă! În urmă cu doar o zi, trupurile neînsuflețit a doi tineri în vârstă de 17, respectiv 24 de ani, au fost descoperite într-o cameră de hotel din sectorul 6 al Bucureștiului.

O tragedie îngrozitoare a avut loc într-un hotel din sectorul 6, București. Marinel, un băiat în vârstă de 24 de ani și-a ucis cu sânge rece iubita, o tânără de doar 17 ani, apoi și-a pus capăt zilelor. Potrivit primelor informații din anchetă, scandalul dintre cei doi ar fi pornit din cauza geloziei, iar într-un moment de furie absolută băiatul a luat un cuțit de bucătărie și și-a ucis partenera. 

După ce a înjunghiat-o pe Alexandra de mai multe ori, Marinel s-a așezat lângă cadavrul fostei sale iubite și l-a îmbrățișat timp de câteva secunde. Câteva minute mai târziu, băiatul în vârstă de 24 de ani și-a pus capăt zilelor. 

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite de una dintre angajatele hotelului, care a sunat de urgență la 112. Polițiștii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul victimei și a agresorului, apoi să înceapă demersurile pentru a se afla cu exactitate circumstanța în care s-a produs tragedia.

„La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicatul poliției. 

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni