• PRO TV
  • Ianis Hagi și Elena Tănase au programat nunta în ziua finalei EURO 2024. Ce se va întâmpla cu evenimentul dacă România ajunge în finală. „Decarul” a dezvăluit totul

Ianis Hagi și Elena Tănase au programat nunta în ziua finalei EURO 2024. Ce se va întâmpla cu evenimentul dacă România ajunge în finală. „Decarul” a dezvăluit totul

Ianis Hagi și Elena Tănase au programat nunta în ziua finalei EURO 2024. Ce se va întâmpla cu evenimentul dacă România ajunge în finală. „Decarul” a dezvăluit totul

Ianis Hagi, „decarul” naționalei României, a dezvăluit ce va face cu nunta programată în ziua finalei Campionatul European de Fotbal.

Gallery

​Ianis Hagi a fost considerat o adevărată surpriză pe teren la startul meciului Slovacia - România, scor 1-1. Acesta a intrat în locul lui Dennis Man. Tot lui Ianis Hagi îi revin felicitările pentru că a scos penalty-ul din care Răzvan Marin a marcat golul care a propulsat România în optimi.

Citește și:

Ianis Hagi a programat nunta pe 14 iulie, chiar în ziua în care va avea loc finala EURO 2024

Ianis Hagi și Elena Tănase au programat nunta pe 14 iulie, în ziua în care va avea loc finala EURO 2024. Întrebat ce se va întâmpla cu evenimentul dacă România se va califica în finală, acesta a început să râdă, căci situația este destul de încurcată.

”Să dea Domnul să avem problema asta! Discutăm atunci!”, a spus Ianis, vizibil încurcat de moment, dar bucuros, până la urmă, că ar putea să apară o asemenea discuție.

Citește și:

În ziua de Crăciun, Ianis și Elena au spus ”Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă, după care a urmat o petrecere cu peste 200 de invitați, iar căsătoria religioasă a fost programată pe 14 iulie.

Tot în iulie, pe 10, ar avea nunta și Denis Drăguș cu Vanessa.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni