• PRO TV
  • Oana Cojocaru, alături de Irinel Columbeanu, fără încetare. Fosta logodnică a acestuia confirmă legătura strânsă dintre ei, la trei ani de la despărțire: „O să mai merg”

Oana Cojocaru, alături de Irinel Columbeanu, fără încetare. Fosta logodnică a acestuia confirmă legătura strânsă dintre ei, la trei ani de la despărțire: „O să mai merg”

Oana Cojocaru, alături de Irinel Columbeanu, fără încetare. Fosta logodnică a acestuia confirmă legătura strânsă dintre ei, la trei ani de la despărțire: „O să mai merg”

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu s-au despărțit în urmă cu trei ani, dar nu au devenit doi străini, ci au rămas destul de apropiați. Tânăra a fost impresionată de ultimele evenimente din viața lui și continuă să îi fie alături și la bine, dar, mai ales, la greu.

Gallery

Oana Cojocaru și Irinel Columbeanu au format un cuplu timp de trei ani, dar s-au despărțit, după ce fostul afacerist a cerut-o în căsătorie. Cu toate că nu a dus-o în fața altarului, continuă să se vadă, iar vizitele au devenit din ce în ce mai dese, de când acesta a ajuns la azil.

Oana Cojocaru nu îl lasă la greu pe Irinel Columbeanu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Irinel Columbeanu a avut mereu o afinitate pentru femeile tinere și frumoase, iar Oana Cojocaru nu doar că s-a numărat printre iubitele sale, dar este singura pe care nu a reușit să o uite.

Fostul milionar de la Izvorani a recunoscut că își dorește să se împace cu Oana, însă ea nu vrea acest lucru, motiv pentru care, se mulțumește cu relația de prietenie pe care o au.  

Citește și:

„Eu am fost de trei ori la el și o să mai merg. Când ei îl vizitez sau, la telefon, pentru că noi mai vorbim și la telefon, este foarte optimist. Eu așa îl știu dintotdeauna. E optimist că va fi bine”, a spus fosta logodnică a lui Irinel, în urmă cu ceva timp.

Oana Cojocaru a fost cea care s-a despărțit de Irinel Columbeanu

Deși aveau trei ani de relație și fusese și cerută în căsătorie, Oana Cojocaru a decis să se despartă de Irinel Columbeanu. Aceasta a vorbit deschis despre motivul real pentru care a luat decizia, luând naștere foarte multe speculații pe această temă, după separare.

Citește și:

„Ne-am separat, pentru că e clar că, la un moment dat, eu îmi doream altceva. Simțeam că vreau altfel de relație. După trei ani, am început să mă gândesc mai mult la viitor, la mai multe chestii”, a precizat Oana Cojocaru.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni