• PRO TV
  • Mama Alexandrei, tânăra de 17 ani ucisă cu sânge rece într-un hotel din Capitală, declarații sfâșietoare! Ce a putut să spună femeia, după ce și-a văzut copilul decedat: „Am văzut...”

Mama Alexandrei, tânăra de 17 ani ucisă cu sânge rece într-un hotel din Capitală, declarații sfâșietoare! Ce a putut să spună femeia, după ce și-a văzut copilul decedat: „Am văzut...”

Mama Alexandrei, tânăra de 17 ani ucisă cu sânge rece într-un hotel din Capitală, declarații sfâșietoare! Ce a putut să spună femeia, după ce și-a văzut copilul decedat: „Am văzut...”

Alexandra este tânăra de 17 ani care a fost ucisă cu sânge rece de către iubitul ei, un băiat de 24 de ani. Tragedia s-a desfășurat într-o cameră a unui hotel din sectorul 6 al Bucureștiului.

O crimă îngrozitoare a avut loc într-un hotel din sectorul 6 al Bucureștiului! Alexandra, o tânără în vârstă de 17 ani, a fost ucisă de iubitul ei, un bărbat de 24 de ani, din cauza geloziei. Cei doi s-ar fi certat, apoi băiatul a părăsit camera și s-a dus la magazin, de unde a cumpărat un cuțit de bucătărie.

​Atunci când s-a întors în hotel, s-a năpustit cu obiectul ascuțit asupra Alexandrei, care nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.  Imediat după ce a comis crimă, bărbatul s-ar fi întins lângă cadavrul partenerei sale, l-ar fi îmbrățișat, apoi și-a pus capăt zilelor. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost descoperite de o angajată a hotelului, care a sunat de urgență la 112. 

​Mama Alexandrei, declarații sfâșietoare după ce și-a văzut copilul decedat

Mama Alexandrei este sfâșiată de durere și face declarații cutremurătoare despre tragedia din sectorul 6. Femeia a povestit anchetatorilor că a încercat să o contacteze telefonic pe fiica ei, care de 36 de ore nu mai răspundea la apeluri. Cu toate că era îngrijorată, nu s-a gândit nicio secundă la un asemenea scenariu.

Polițiștii au sunat acasă la familia Alexandrei și le-au transmis părinților să meargă la Institul de Medicină Legală pentru a recupera trupul neînsuflețit al fiicei lor. 

„O zi și jumătate nu a răspuns telefonul, apoi a sunat Poliția și mi-a spus că fata mea este decedată într-un hotel. Nu am realizat, am zis că nu are cum....mi-a spus că este la IML și să mă duc să îmi iau copilul de acolo. Am ajuns acolo și am văzut copilul meu tăiat, mort, într-un hal fără de hal.(...) Ea i-a spus că nu vrea să mai rămână cu el, că are un prieten și vrea să se despartă.

El i-a luat telefonul și i l-a spart”a povestit mama fetei.

​Foto: Facebook, Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni