• PRO TV
  • Prince, fiul lui Michael Jackson, mesaj sfâșietor în ziua în care s-au împlinit 15 ani de la moartea Regelui Muzicii Pop: „Lumea era mai bună cu tine în ea”

Prince, fiul lui Michael Jackson, mesaj sfâșietor în ziua în care s-au împlinit 15 ani de la moartea Regelui Muzicii Pop: „Lumea era mai bună cu tine în ea”

Prince, fiul lui Michael Jackson, mesaj sfâșietor în ziua în care s-au împlinit 15 ani de la moartea Regelui Muzicii Pop: „Lumea era mai bună cu tine în ea”

Au trecut 15 ani de la moartea lui Michael Jackson, însă muzica sa este nemuritoare. Chiar dacă duc o viață discretă și apar extrem de rar la evenimente, cei trei moștenitori ai Regelui Muzicii Pop fac tot posibilul să-i păstreze vie amintirea.

Gallery

Zilele trecute, Prince Jackson i-a adus un omagiu regretatului său tata. Fiul lui Michael Jackson a postat o fotografie la InstaStories, pe acordurile melodiei „We are the World”, însoțită de un mesaj emoționant, potrivit People. (Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Mi-e dor de tine, tată! Lumea era mai bună cu tine în ea”, a scris fiul cel mare al Regelui Muzicii Pop.

În imaginea rară împărtășită de Prince, Michael Jackson apare la spectacolul din pauza Super Bowl XXVII din 1993, de pe stadionul Rose Bowl din Pasadena.

Cauza morții lui Michael Jackson

Michael Jackson a murit în 25 iunie 2009, la vârstă de 50 de ani, în reședința sa din Los Angeles.

Michael Jackson, care ar fi împlinit 65 de ani, a murit din cauza unui stop cardiac cauzat de o combinație fatală de medicamente, iar medicul său Conrad Murray a fost condamnat pentru omor involuntar în 2011.

CITEȘTE ȘI:

​După ce autopsia acestuia a fost publicată în întregime, mai multe informații șocante au ieșit la iveală. Pe corpul lui Michael Jackson, au fost descoperite mai multe cicatrici, dar și răni provocate de înțepături, despre care se crede că au fost cauzate de medicamentele pe care și le injecta, pentru a trece peste insomnia cronică.

Acestea au fost descoperite pe șolduri, pe coapse, pe umeri, dar și pe brațe, la încheietura mâinii și la baza gâtului, medicii confirmând că prezența multora dintre ele a fost cauzată de operațiile cărora fusese supus de-a lungul timpului.

Cine sunt cei trei copii ai lui Michael Jackson

Prince și Paris Jackson sunt cunoscuți drept copiii oficiali ai lui Michael Jackson cu fosta asistentă medicală Debbie Rowe. Însă, în urmă cu câțiva ani, fosta soție a megastarului a dezvăluit că cei doi sunt copiii lui Michael doar cu numele. În realitate, Prince și Paris Jackson sunt rodul unei proceduri medicale de inseminare artificială, cu donator de material genetic anonim.

„Ei sunt copiii lui, i-am făcut pentru el. Ei nu s-ar fi născut dacă nu era dragostea mea pentru el. Am făcut-o pentru ca el să devină tată, nu ca să fiu eu mamă”, a mărturisit Rowe, conform publicației spaniole abc.es.

CITEȘTE ȘI:

​Dacă despre Paris și Prince Michael s-a scris că sunt copiii artistului cu Debbie Rowe, numele mamei lui Blanket este unul dintre cele mai bine păzite secrete. Într-un interviu în care a vorbit pe această temă, Michael a declarat că “am folosit o mamă surogat și sperma mea. Ea nu știe cine sunt eu, eu nu știu cine e ea”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

 

 

 

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni