• PRO TV
  • Zanni a dat cărțile pe față despre relația dintre el și Ana Porgras, după terminarea ”Survivor All Stars”. Faimosul a intrat, tacit, în jocul fostei gimnastei: „Un subiect șters”

Zanni a dat cărțile pe față despre relația dintre el și Ana Porgras, după terminarea ”Survivor All Stars”. Faimosul a intrat, tacit, în jocul fostei gimnastei: „Un subiect șters”

Zanni a dat cărțile pe față despre relația dintre el și Ana Porgras, după terminarea ”Survivor All Stars”. Faimosul a intrat, tacit, în jocul fostei gimnastei: „Un subiect șters”

Zanni și Ana Porgras au atras atenția asupra lor și în sezonul suprem, ”Survivor All Star”, însă campionul a dezvăluit abia acum adevărul din spatele a ceea ce s-a văzut la televizor.

Gallery

Pe măsură ce episoadele ”Survivor All Stars” se difuzau, telespectatorii se așteptau ca Zanni și Ana Porgras să formeze un cuplu. Surpriza a venit, însă, spre finalul competiției, când câștigătorul s-a apropiat destul de mult de Duli, lucru ce a stârnit anumite reacții din partea fostei gimnaste.

Zanni și Ana Porgras, un scenariu imposibil pentru artist

În ciuda faptului că păreau foarte apropiați în timpul competiției și mulți îi vedeau formând un cuplu, relația dintre Zanni și Ana Porgras se pare că nu era, cu adevărat, cea care se vedea la televizor.

Recent, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva, Zanni a dat cărțile pe față, mărturisind că el și Ana doar s-au prefăcut că se înțeleg, deoarece fosta gimnastă și-a dorit acest lucru. Mai mult decât atât, deși a refuzat să ofere un răspuns concret în ceea ce privește apropierile dintre el și Duli, Zanni a punctat că nu va fi nimic între el și Ana Porgras.

Citește și:

„Ana, pentru mine, este un subiect șters. Nu dau explicații de ce, pentru că i-am promis că va rămâne între noi doi totul. La All Stars, mi-a propus să jucăm un joc, în care să ne prefacem că suntem bine. De dragul faptului că e femeie, am intrat în joc. Ana a vrut să jucăm jocul ei. Am jucat și eu jocul meu. A fost distractiv.

Nu am fost niciodată nehotărât în privința Anei și a lui Duli. N-aș putea să fiu vreodată gelos pe criteriile Anei, de duminică seara”, a spus Zanni.

De ce nu au evoluat lucrurile între Zanni și Alexandra Duli

Într-una dintre edițiile ”Survivor All Stars”, telespectatorii au avut parte de o surpriză de proporții, atunci când Zanni a mărturisit faptul că Alexandra Duli a venit la el acasă, o dată. Deși au stat de vorbă, nimic nu s-a concretizat, întrucât gestul făcut de fosta Războinică nu a fost pe placul artistului.

Citește și:

„Am avut treabă cu ea în trecut. Ne-am văzut, ne-am cunoscut. A venit o dată la mine după ce a băut alcool. Deoarece nu îmi plac genul ăsta de întâlniri și genul ăsta de femei, nu am mai vrut să mă văd cu ea”, a spus Zanni, în competiție.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni