• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu îi dă replica lui Gabi Bădălău, după ce a acuzat-o de infidelitate. Vedeta susține că ea a fost cea înșelată: „Au încercat o relație de patru luni”

Bianca Drăgușanu îi dă replica lui Gabi Bădălău, după ce a acuzat-o de infidelitate. Vedeta susține că ea a fost cea înșelată: „Au încercat o relație de patru luni”

Bianca Drăgușanu îi dă replica lui Gabi Bădălău, după ce a acuzat-o de infidelitate. Vedeta susține că ea a fost cea înșelată: „Au încercat o relație de patru luni”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu doar câteva zile, iar separarea lor a ajuns, rapid, în centrul atenției. Chiar dacă, în perioada în care au format un cuplu, au încercat să fie discreți, faptul că au mers pe drumuri separate a atras atenția.

 

Gallery

La scurt timp după ce s-a aflat că nu mai formează un cuplu, Gabi Bădălău a dat vina pe Bianca Drăgușanu pentru despărțire, spunând că a înșelat-o aproximativ o jumătate de an. Aceasta, însă, nu a lăsat lucrurile așa și întoarce armele împotriva lui.

Bianca Drăgușanu îl acuză de infidelitate pe Gabi Bădălău

În cadrul unei emisiuni televizate, Bianca Drăgușanu a răbufnit. Fosta asistentă a mărturisit că, în cei aproximativ patru ani, cât au format un cuplu, Gabi Bădălău a încercat, de mai multe ori, să înceapă relații cu diverse femei.

Mai mult decât atât, aceasta susține că, într-adevăr, o dată a și reușit, timp de câteva luni chiar. Acuzațiile au continuat, spunând că, la începutul anului, când avea nevoie să îi fie alături, atenția lui era îndreptată asupra altor femei.

Citește și:

„După trei ani de relație, a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere, oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 de euro băgați în ei. Au înercat o relație de trei luni de zile sau chiar patru.

Eu era, operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral. El, în acești trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar”, a spus Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău nu poate sta departe de Bianca Drăgușanu

Chiar dacă și-au spus „adio”, iar Bianca susține că despărțirea este una definitivă, se pare că fostul ei iubit tot nu își poate lua gândul de la ea, deși se află în vacanța în care a plecat împreună cu noua iubită.

Citește și:

„Mi-a spus încontinuu. Mi-a transmis. El îmi transmite încontinuu. Chiar și din vacanța cu fata asta, el îmi transmite vocale. Îmi spune cât suferă, cât îl doare, cât l-am rănit”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni