• PRO TV
  • Care-i fiica și care-i soția? Dolph Lundgren, surprins de paparazzi într-o formă de zile mari pe o plajă din Sardinia! În urmă cu un an, actorul a anunțat că suferă de cancer

Care-i fiica și care-i soția? Dolph Lundgren, surprins de paparazzi într-o formă de zile mari pe o plajă din Sardinia! În urmă cu un an, actorul a anunțat că suferă de cancer

Care-i fiica și care-i soția? Dolph Lundgren, surprins de paparazzi într-o formă de zile mari pe o plajă din Sardinia! În urmă cu un an, actorul a anunțat că suferă de cancer

Dolph Lundgren se bucură de vacanță alături de soția tinerică și una dintre fiicele sale. Paparazzii l-au surprins recent pe starul de la Hollywood pe o plajă din Sardinia. La 66 de ani și în ciuda diagnosticului crunt, actorul din „Rocky IV” era într-o formă de zile mari.

Gallery

Dolph s-a distrat pe plajă alături de soția Emma Krokdal, în vârstă de 27 de ani, și fiica Greta, în vârstă de 22 de ani. Actorul s-a bucurat și de o baie în mare și n-a părut deranjat de paparazzii care l-au urmărit la tot pasul. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

După două căsnicii eșuate, Dolph Lundgren și-a găsit liniștea în brațele Emmei Krokdal, o antrenoare de fitness originară din Norvegia. Cei doi s-au căsătorit anul trecut într-un cadru de vis, chiar pe continentul european. Ceremonia restrânsă a avut loc în urmă în insula Mykonos din Grecia. 

Soția lui Dolph este de-o seamă cu fiica mai mare a actorului, Ida. Cele două fete ale lui Dolph se înțeleg de minune cu mama lor vitregă și pe lângă vacanțele pe care le petrec împreună, sunt fotografiate deseori la aceleași evenimente.

Emma și Dolph s-au cunoscut în iulie 2019 la o sală de sport din West Hollywood. Și-au oficializat relația la Festivalul de Film din Republica Dominicană și de atunci sunt de nedespărțit. Chiar dacă îi despart 39 de ani, actorul spune că Emma i-a schimbat complet viața și că formează perechea perfectă: "Sunt un norocos că o am pe Emma".

Dolph Lundgren a mărturisit că a fost diagnosticat cu cancer

Anul trecut, într-un interviu oferit emisiunii „In Depth with Graham Besinger”, Dolph Lundgren a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare. Actorul a mărturisit că duce o luptă cu cancerul de 8 ani. 

CITEȘTE ȘI:

Dolph a povestit că medicii i-au descoperit o tumoare la unul dintre rinichi în anul 2015. Suedezul a primit tratament, a făcut controale periodice și timp de cinci ani a fost bine. Cinci ani mai târziu a descoperit însă alte tumori. 

„Dacă mergeam cu celălalt tratament, mai aveam de trăit trei-patru luni. Nu mi-a venit să cred că o asemenea diferență putea fi făcută în trei luni, tumorile se micșorau cu 20-30%. În 2022 am așteptat să văd cum lucrează aceste medicamente și, în cele din urmă, s-au micșorat cu 90%. Acum sunt în proces de scoatere a țesutului cicatrizat al acestor tumori. Sper că atunci nu va mai exista nicio activitate canceroasă și că medicația va rezolva totul”, a povestit starul filmelor de acțiune. Actorul a subliniat că a început să aprecieze viața mai mult de când se confruntă cu aceste probleme grave de sănătate.

Actorul a spus că doctorii i-au mai dat cel mult trei ani de trăit: „L-am întrebat: Cât timp crezi că mi-a mai rămas? Cred că a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că probabil credea că e mai puțin".

„Apreciezi fiecare zi în care pot fi cu oamenii pe care îi iubesc”, a continuat el. „Apreciezi, știi, faptul că ai fost suficient de norocos să fii în viață și apreciezi fiecare moment pe care-l trăiești”, a conchis actorul. 

Fotografii: Profimedia Images

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni