• PRO TV
  • Horoscop zilnic 28 iunie 2024. Capricornii își condimentează viața amoroasă, Vărsătorii au parte de tensiuni din cauza banilor

Horoscop zilnic 28 iunie 2024. Capricornii își condimentează viața amoroasă, Vărsătorii au parte de tensiuni din cauza banilor

Horoscop zilnic 28 iunie 2024. Capricornii își condimentează viața amoroasă, Vărsătorii au parte de tensiuni din cauza banilor

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de vineri, 28 iunie 2024.

Berbec

Atenție, astăzi, la relațiile cu colegii sau privind sarcinile pe care le ai de îndeplinit, pentru că este posibil să apară unele situații, în care va fi nevoie să-ți păstrezi calmul, dacă vrei să nu se iște vreun conflict! Din punct de vedere al sănătății, pot să se reactiveze niște afecțiuni mai vechi. În partea a doua a zilei, mergi la shopping să-ți reîmprospătezi garderoba.

Taur

Casa prietenilor este activată astăzi și s-ar putea să-ți oferi ajutorul, De asemenea, s-ar putea să faci un compromis în relația cu persoana iubită. La serviciu, stai bine și lucrurile par să intre pe un făgaș normal, astfel încât să vină și satisfacții profesionale.

Gemeni

În prima parte din zi esti determinat să respecți niște termene limită. Este o zi favorabilă să negociezi și salariul, dacă consideri ca volumul de muncă s-a mărit. De asemenea, primești vești plăcute de la drum, din străinătate, de la rude sau prieteni. Ai și dispoziție de studiu și cumperi niște ateliere sau te înscrii la cursuri.

Rac

Contextul astral de astăzi activează casa drumurilor, comunicării, învățării și interacționării cu ceilalți. Mare atenție la cum te exprimi sau comunici/transmiți informații și verifică-le din mai multe surse, pentru că s-ar putea strecura greșeli sau informații false!

Leu

Astăzi s-ar putea să achiți un sejur sau să faci o surpriză unui prieten, a cărui zi se apropie. În planul carierei, lucrurile se stabilizează și simți siguranță financiară. În planul relațional, ai parte de surprize de la un fost partener.

Fecioară

Astăzi este o zi în care s-ar putea să primești o lecție de viață în planul relațiilor și parteneriatelor profesionale. Pe de altă parte, lucrurile se leagă mult mai bine la serviciu și ești deschis către o schimbare de direcție. În partea a doua a zilei, încerci să administrezi cât mai bine niște bani.

Balanță

Astăzi îți poți oferi ajutorul unui coleg, care are nevoie să-i preiei sarcinile pe o perioadă scurtă de timp. În planul sentimental, s-ar putea să rezolvi o problemă/situație, care ți-a adus dezamăgiri sau să descoperi că ai avut, împreună cu partenerul, niște neînțelegeri de comunicare.

Scorpion

Partenerul te susține astăzi într-un demers, să-ți recapeți încrederea în forțele proprii. La serviciu, o conversație sau o discuție cu șefii sau colegii te poate încuraja să mergi pe drumul pe care ai pornit, mai ales dacă vrei să te recalifici sau să te perfecționezi într-un domeniu de interes pentru tine.

Săgetător

În prima parte din zi rezolvi o serie de chestiuni locative, care țin de familie. În partea a doua, ai dispoziție de distracție, petrecere a timpului în mod plăcut cu partenerul și prietenii. Dacă ești singur și vrei să faci o cucerire, s-ar putea să întâmpini un blocaj, să ai unele îndoieli că ești pe drumul pe care trebuie.

Capricorn

Casa comunicării, gândirii și opiniilor este activată în prima jumătate de zi și interacțiunile tale în planul profesional sunt primite foarte bine, productive, și te ajută în îndeplinirea obiectivelor. În planul sentimental, ai idei de cum să-ți condimentezi relația cu persoana iubită.

Vărsător

În prima parte a zilei apar discuții legate de bani și administrarea acestora, dar și de banii la comun deținuți cu partenerul, unde intervin tensiuni. La serviciu, te confrunți cu anumite nesiguranțe mai ales dacă unele protocoale nu sunt clare. Dacă este nevoie să preiei niște sarcini pe un domeniu pe care nu ești pregătit este nevoie să clarifici anumite aspecte, să pui întrebări pentru a evita să faci greșeli.

Pești

În prima parte a zilei ești mai sensibil la orice vine din exterior și ai nevoie de momente să procesezi anumite informații. La serviciu, este nevoie să fii la curent cu noutățile, mai ales dacă apar oportunități să te pui în valoare. Depui eforturi suplimentare pentru a-ți duce la capăt sarcinile.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni