• PRO TV
  • Ianis Hagi și soția lui, Elena, apariție de milioane după calificarea României în optimi: „Nu aş putea să fiu mai mândră de atât”

Ianis Hagi și soția lui, Elena, apariție de milioane după calificarea României în optimi: „Nu aş putea să fiu mai mândră de atât”

Ianis Hagi și soția lui, Elena, apariție de milioane după calificarea României în optimi: „Nu aş putea să fiu mai mândră de atât”

Ianis Hagi și soția lui, Elena Tănase, au fost în centrul atenției după ce România s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European. Cum au fost surprinși cei doi?

Gallery

Soția lui Ianis Hagi, prezentă la fiecare meci al naționalei de la EURO 2024, a fost extrem de emoționată și mândră de performanța "decarului". Aceasta a publicat o fotografie cu partenerul ei, dar și un mesaj emoționant.

Cum au fost surprinși Ianis Hagi și Elena Tănase după calificarea României în optimi

România s-a calificat în optimi după meciul cu Slovacia, încheiat cu scorul 1-1. Ianis Hagi și Elena Tănase au sărbătorit pe marginea terenului. Tânăra a postat pe contul ei de Instagram o fotografie alături de soțul ei, exprimându-și mândria pentru realizările acestuia.
Cei doi au fotografiați în timp ce se îmbrățișau, ignorând tot ce se întâmpla în jur. Mesajul scurt al Elenei Tănase: „Nu aș putea să fiu mai mândră de atât”, subliniază intensitatea emoțiilor și sprijinul pe care îl oferă lui Ianis Hagi în aceste momente importante din cariera lui de sportiv.  VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Citește și:

După meci, Ianis Hagi a oferit prima reacție: „Ne-am îndeplinit primul obiectiv, am ieșit din grupe, am câștigat grupa, aveam și obiectivul să scoatem lumea în stradă, să-i facem mândri și cred că am reușit. Al doilea obiectiv este să terminăm turneul cât mai târziu”, a declarat Ianis Hagi.

Sursă foto: Instagrameur

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni