• PRO TV
  • Motivul real pentru care Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat până acum, deși are 26 de ani. Artistul a fost nevoit să ia o decizie foarte grea: „Am doar liceul”

Motivul real pentru care Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat până acum, deși are 26 de ani. Artistul a fost nevoit să ia o decizie foarte grea: „Am doar liceul”

Motivul real pentru care Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat până acum, deși are 26 de ani. Artistul a fost nevoit să ia o decizie foarte grea: „Am doar liceul”

Zanni se numără printre artiștii din România care nu au dat examenul de Bacalaureat. Artistul nu a avut o copilărie deloc ușoară, iar faptul că a crescut la casa de copii nu l-a ferit de multe probleme.

Gallery

Zanni nu s-a fericit niciodată din a vorbi despre viața pe care a dus-o înainte de a deveni celebru și de a reuși să se pună pe picioare. Tocmai din acest motiv, a recunoscut că nu a dat examenul de Bacalaureat, deși prietenii l-au încurajat să facă și acest pas.

Motivul pentru care Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat

Deși a fost un elev care a luat note mari, Zanni nu a dat examenul de Bacalaureat și nici nu are de gând să facă acest lucru. Cu toate acestea, a recunoscut motivul pentru care nu a susținut examenul, considerând că a luat cea mai bună decizie, chiar dacă este arătat cu degetul de multe persoane din jurul lui.

Citește și:

„Am doar liceul, atât, până în clasa a 12-a. Trebuia să aleg să mă duc să fac facultate și să mă mint că e bine sau să fac bani, că muream de foame și m-am băgat la frizerie. Nu mă gândesc la Bac, nu-mi lipsește facultatea”, a spus câștigătorul ”Survivor All Stars”.

Zanni ar putea deveni actor

Chiar dacă nu a dat examenul de Bacalaureat, Zanni nu exclude total posibilitatea de a urma o facultate. Încurajat de o prietenă foarte bună, ar putea să se înscrie la actorie, întrucât prietenii acestuia consideră că are foarte mult talent.

Citește și:

„Mi-a zis că vrea să mă ajute să merg să-mi iau BAC-ul. Eu i-am zis că nu am nevoie de el, dar ea tot insistă. Mi-a zis că trebuie musai să iau BAC-ul, pentru că ea vede în mine un actor. Ea vrea să merg la facultatea de Actorie, pentru că este de părere că eu mă exprim, gesticulez, știu să intru în personaj. Deci mi-ar plăcea și treaba asta cu actoria. Cine știe, poate la un moment dat”, a mai spus acesta, conform Ego.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni