• PRO TV
  • CRBL are o nouă iubită? Artistul a oferit un răspuns neașteptat, atunci când a fost întrebat despre o nouă cucerire: „Își bagă lumea nasul”

CRBL are o nouă iubită? Artistul a oferit un răspuns neașteptat, atunci când a fost întrebat despre o nouă cucerire: „Își bagă lumea nasul”

CRBL are o nouă iubită? Artistul a oferit un răspuns neașteptat, atunci când a fost întrebat despre o nouă cucerire: „Își bagă lumea nasul”

CRBL este, de câteva luni, un bărbat singur și fără obligații. Divorțul de Elena, chiar dacă a venit după 16 ani de căsnicie, pare că le-a prins bine amândurora. În timp ce artistul se bucură de noul statut, fosta lui soție prioritizează cariera.

Gallery

În primăvară, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, CRBL și soția lui anunțat că divorțează, cerând să le fie respectată intimitatea. Ulterior, artistul a mai oferit câteva detalii despre cele întâmplate, însă extrem de vag, dorind să țină departe de ochii celor curioși subiectul.

CRBL nu exclude o nouă relație, în viitorul apropiat

Și înainte de divorț, CRBL a fost extrem de discret în ceea ce privește viața personală, iar lucrurile nu s-au schimbat foarte mult după separare. Întrebat, însă, recent, dacă și-a făcut o nouă iubită, artistul nu a oferit niciun răspuns concret, însă a dat de înțeles că, în curând, ar putea fi văzut în compania unei alte femei.

Citește și:

„Datoria lor (n.r. a paparazzilor) este să ne alerge, iar a noastră (n.r. a persoanelor publice) e să ne pitim. Aș putea să mă pitesc și dacă, în seara asta, întâlnesc vreo domnișoară aici, pentru că își bagă toată lumea nasul, fix acolo unde nu e cazul”, a spus CRBL, conform Fanatik.

CRBL se bucură din plin de statutul de burlac

Chiar dacă separarea lor s-a produs după o relație lungă și care părea a fi extrem de sudată, artistul nu duce dorul a nimic din ceea ce a trăit alături de Elena Viscu. Cu toate acestea, trebuie să se acomodeze cu tot ceea ce presupune statutul de burlac, evitând, în continuare, să spună ce a produs ruptura dintre ei.

Citește și:

„Motivul despărțirii este doar maturitatea noastră. Suntem printre puținele cupluri care au curajul să decidă împreună, pe viitor, ce este de făcut. Știu că nu se vede din exterior treaba asta. Toată lumea se așteaptă la scandaluri, la înșelat, la mizerii. Dar noi nu facem parte din acele categorii. Dar, nah, cine sunt eu ca să mă creadă lumea?”, a mai spus CRBL.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni