• PRO TV
  • Kate Middleton a purtat perucă, la cea mai recentă apariție publică, pentru a ascunde efectele chimioterapiei

Kate Middleton a purtat perucă, la cea mai recentă apariție publică, pentru a ascunde efectele chimioterapiei

Kate Middleton a purtat perucă, la cea mai recentă apariție publică, pentru a ascunde efectele chimioterapiei

După multe luni în care a ieșit din lumina reflectoarelor, Prințesa de Wales, Kate Middleton, și-a făcut mult-așteptata apariție în public la evenimentul Trooping the Colour, de pe 15 iunie 2024.

Gallery

Evenimentul a fost urmărit cu interes de public, în special din cauza secretomaniei care a marcat lupta prințesei cu cancerul. Kate Middleton a purtat un compleu alb elegant, însă cei care au privit cu atenție au remarcat că părul ei era mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei.
Ziarul El Nacional a citat-o pe stilista Annita Ruiz, care a confirmat că Kate Middleton a purtat perucă la apariția ei publică, pentru a ascunde efectele secundare ale chimioterapiei.


Aceeași sursă a menționat că machiajul a durat mai mult de două ore. De altfel, machiajul, hainele, accesoriile au fost alese special pentru a ascunde semnele bolii și ale tratamentului, pentru a preveni alte speculații.
Middleton a purtat perucă, extensii pentru sprâncene, pentru a ascunde efectele chimioterapiei, care poate provoca căderea părului.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni