• PRO TV
  • Gabi Bădălău nu a dat-o uitării pe Bianca Drăgușanu, deși este cu iubita rusoaică în vacanță. Blondina a dezvăluit că afaceristul încă îi trimite mesaje: „Îmi spune cât...”

Gabi Bădălău nu a dat-o uitării pe Bianca Drăgușanu, deși este cu iubita rusoaică în vacanță. Blondina a dezvăluit că afaceristul încă îi trimite mesaje: „Îmi spune cât...”

Gabi Bădălău nu a dat-o uitării pe Bianca Drăgușanu, deși este cu iubita rusoaică în vacanță. Blondina a dezvăluit că afaceristul încă îi trimite mesaje: „Îmi spune cât...”

Deși este implicat într-o altă relație, Gabi Bădălău este cu gândul tot la Bianca Drăgușanu. Blondina a făcut dezvăluiri senzaționale despre afacerist.

Gallery

Bianca Drăgușanu încă primește mesaje de la Gabi Bădălău

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău făcea declarații tranșante despre Bianca Drăgușanu, pe care o acuza că l-a înșelat timp de câteva luni. Acum, blondina face dezvăluiri bombă despre afacerist. Aceasta a dezvăluit că Bădălău, deși este cu noua iubită în vacanță, i-ar fi trimis mesaje prin are s-ar fi plâns de faptul că l-a făcut să sufere și că este afectat de despărțirea dintre ei.

”Mi-a spus încontinuu, mi-a transmis. El îmi transmite încontinuu, chiar și din vacanță cu fata asta, el îmi transmite vocale. Îmi spune cât suferă, cât îl doare, cât l-am rănit. Îți spun cu inima că nu, nu există nicio șansă (n.r. să îl ierte)”, a declarat Bianca Drăgușanu, într-o emisiune TV.

Citește și: 

Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu o cunoștință:

”După trei ani de relație a încercat cu o cunoștință de-a mea și a încercat să o cumpere oferindu-i o pereche de adidași și 2.000 euro băgați în ei. Au încercat o relație de trei luni de zile, sau chiar patru luni. Eu eram operată și aveam nevoie de sprijinul lui moral, că financiar nu s-a pus problema, sunt o femeie independenta. El în aceștia trei ani jumătate, patru ani, a încercat câteva relații, cu mine de mână chiar”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citește și:

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni