• PRO TV
  • Plaja din România cu cele mai mici prețuri! Un șezlong costă 15 lei

Plaja din România cu cele mai mici prețuri! Un șezlong costă 15 lei

Plaja din România cu cele mai mici prețuri! Un șezlong costă 15 lei

În plin sezon estival, pe plajele din România scorurile sunt extrem de piperate. Turiștii au găsit o alternativă mai puțin costisitoare.

S-a dat startul concediilor în România, iar cei mai mulți turiști optează pentru litoralul românesc. Cât despre prețuri, acestea sunt destul de piperate, față de anii trecuți. Costurile sunt mult mai crescute la toate capitolele: cazare, mâncare, șezlonguri.

O cameră modestă în Mamaia costă între 300 și 600 de lei pe noapte, în timp ce în Vama Veche, o cameră pentru două persoane poate costa între 150 și 300 de lei pe noapte.

Citește și:

Plaja din România unde un șezlong costă 15 lei

În majoritatea stațiunilor, în luna iunie, un șezlong costă 25 de lei, iar din luna iulie, scorul ajunge la 60 de lei de persoană. Mai mult, în Mamaia Nord, una dintre cele mai râvnite stațiuni, prețul poate ajunge chiar și la 180 de lei. O altă plajă din țară însă, începe să fie din ce în ce mai căutată datorită prețurilor mai reduse.

Românii au găsit o alternativă mai puțin costisitoare când vine vorba de locurile în care se pot relaxa. Au ales plaja oltenilor de la Calafat, pentru a se răcori în apa Dunării. Peste 1.000 de persoane au ajuns în această locație numai în a doua zi de Rusalii, majoritatea fiind surprinse de prețurile avantajoase. La Calafat, un șezlong costă doar 15 lei. Românii aleg să meargă aici pentru a economisi și pentru a se relaxa.

Citește și:

„Ne relaxăm puțin. La o ieșire ca aceasta se duc undeva la 500 de roni, Pentru toată familia. La mare e mult mai mult. Cred că ajunge unde la 1000 pe zi”, a povestit un turist, potrivit Fanatik.

„La șezlong nu se compară în niciun caz cu prețurile din Constanța. În Constanța ajung la 50-60 de lei, aici e mult mai acceptabil”, a afirmat un alt cuplu. De altfel, turiștii au posibilitatea de a veni cu cearșaful sau pătura de acasă.

Sursă foto: shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni