• PRO TV
  • Andrei Rațiu, adulat de milioane de suporteri! Fotografia în care își sărută bebelușul după ce România s-a calificat în optimile Euro 2024 a topit inimile tuturor: „Prezentul și viitorul sau cel mai fericit tătic!”

Andrei Rațiu, adulat de milioane de suporteri! Fotografia în care își sărută bebelușul după ce România s-a calificat în optimile Euro 2024 a topit inimile tuturor: „Prezentul și viitorul sau cel mai fericit tătic!”

Andrei Rațiu, adulat de milioane de suporteri! Fotografia în care își sărută bebelușul după ce România s-a calificat în optimile Euro 2024 a topit inimile tuturor: „Prezentul și viitorul sau cel mai fericit tătic!”

Andrei Rațiu a reușit să ajungă la inimile a milioane de români după prestațiile excelente din meciurile susținute de România în grupele Euro 2024. Presa străină l-a lăudat, două echipe importante din Europa se bat pentru semnătura fundașului, iar suporterii români sunt de părere că tricolorul cu părul albastru este cel mai bun jucător al României de la Campionatul European de Fotbal din Germania.

Gallery

​Andrei Rațiu nu este împlinit doar pe plan profesional. Anul trecut, în dimineața zilei de 19 noiembrie, la câteva ore după ce a sărbătorit calificarea la Euro 2022 după partida cu Israel, fotbalistul a devenit tătic.

Irene Bort, iubita sa, a născut o fetiță și a publicat atunci pe contul de instagram un mini echipament de fotbal al României. Pe tricou era trecut numărul 2, cel cu care joacă Rațiu la națională, și era scris Papi (n.red tati în spaniolă). „Mergem la EURO 2024!”, era mesajul care însoțea fotografia emoționantă. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Zis și făcut pentru că partenera lui Rațiu și fetița lor de doar 6 luni l-au susținut din tribune la meciul România - Slovacia.

Cea mai frumoasă imagine de după meciul cu Slovacia a fost cu siguranță cea în care Rațiu și-a îmbrățișat și sărutat fetița în fața fanilor de pe stadionul din Frankfurt.

Imaginea cu bebelușul adorabil a fost postată și pe pagina de Facebook a naționalei, acolo unde inimioarele și comentariile au curs valuri. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Asta e imaginea corectă pe care trebuie să o aibă un jucator profesionist de fotbal. Un model de urmat pentru toți”;

„Dragoste, devotament și talent, bun omul ăsta, a dat tot ce-i mai bun din el, pune suflet în meseria lui! Bravo, Dumnezeu să îți binecuvânteze familia și pe tine!”;

„România are viitor!”;

„Fericire/iubire/viitor”?

„Felicitări, Rațiu! Cel mai bun jucător român!!”;

„Un tată fericit!”;

„Iubire pură, bucurie și speranță!”;

„Sufletul lui Rațiu!”;

„Prezentul și viitorul sau cel mai fericit tătic!”;

„Bravo, Rațiule, esti inima echipei”;

„Băiatul asta a jucat fantastic!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de suporteri.

 Fotografii Instagram/ Facebook

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni