• PRO TV
  • Răzvan Marin, mijlocașul României care a propulsat naționala în optimi, imagine emoționantă cu soția și fiica: „Împreună”

Răzvan Marin, mijlocașul României care a propulsat naționala în optimi, imagine emoționantă cu soția și fiica: „Împreună”

Răzvan Marin, mijlocașul României care a propulsat naționala în optimi, imagine emoționantă cu soția și fiica: „Împreună”

Golul lui Răzvan Marin a propulsat România în optimile de finală ale Campionatului European. Meciul România-Slovacia s-a încheiat cu scorul 1-1.

Gallery

​În optimile de finală ale EURO 2024, tricolorii se pot duela cu Olanda sau Slovenia, echipele care au încheiat pe locul trei, potrivit sport.ro.

Imaginea emoționantă publicată de Răzvan Marin cu familia lui, înainte de calificarea României în optimi

Înainte de meciul România-Slovacia, Răzvan Marin a publicat pe pagina oficială de Instagram o fotografie emoționantă cu familia lui. Mijlocașul s-a fotografiat alături de fiică și de soție. Cei trei se îmbrățișază, iar maractorul unicului gol al tricolorilor din meciul cu Slovacia a scris un mesaj scurt, dar cu impact: „Împreună”. VEZI IMAGINEA CU CEI TREI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS

Soția și fiica lui Răzvan Marin sunt alături de echipa națională la EURO 2024.

Citește și:


Prima reacție a lui Răzvan Marin, după ce România a câștigat grupa la EURO 2024

Răzvan Marin a oferit prima reacție după meciul România-Slovacia:

„Înseamnă foarte mult (n.r. o calificare în optimi), ne bucurăm, ne-am îndeplinit obiectivul, acesta a fost obiectivul nostru de la bun început. Acum, va fi un singur meci și va fi cu totul altceva.

Cum am spus, ne bucurăm enorm, ne-am îndeplinit obiectivul, suntem foarte fericiți că am făcut milioane de români fericiți. Pe orice stadion unde am jucat am dominat mai ales in tribune și suntem foarte fericiți”, a spus Răzvan Marin la finalul meciului pentru PRO TV.

Citește și:

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni