• PRO TV
  • Ce mesaj emoționant i-a transmis sora Meira lui Radu Drăgușin după ce România a scris istorie la Euro 2024: „Cât de frumoasă poate să fie familia Drăgușin!”

Ce mesaj emoționant i-a transmis sora Meira lui Radu Drăgușin după ce România a scris istorie la Euro 2024: „Cât de frumoasă poate să fie familia Drăgușin!”

Ce mesaj emoționant i-a transmis sora Meira lui Radu Drăgușin după ce România a scris istorie la Euro 2024: „Cât de frumoasă poate să fie familia Drăgușin!”

Bucurie mare pentru milioane de suporteri români din întreaga lume după ce naționala României s-a calificat în optimile Campionatului European de Fotbal din Germania. Pe lângă fanii frenetici, tricolorii au fost susținuți din tribune de familiile lor.

Gallery

Chiar dacă a lipsit la primul meci de la Euro al fratelui său, Meira Drăgușin a fost prezentă în partidele cu Belgia și Slovacia.

Frumoasa soră a fundașului român a purtat un tricou al echipei naționale și a fluturat steagul României pe stadionul din Frankfurt, acolo unde s-a jucat partida dintre Slovacia și România.

Ultimul meci din grupe al României s-a terminat la egalitate 1-1, iar România s-a calificat în optimile Euro 2024, după ce a terminat grupa pe primul loc.

La scurt timp după ce arbitrul a fluierat finalul partidei, Radu Drăgușin a mers în tribune, acolo unde îl așteptau iubita Ioana și sora Meira.

Cei doi frați s-au îmbrățișat și au imortalizat momentul. Imaginile postate de Meira pe contul de socializare au adunat mii de inimioare. „M-ai făcut cea mai mândră! GENERAȚIA DE SUFLET”, a scris Meira în dreptul fotografiilor. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Radu Drăgușin a reacționat cu o inimioară, iar Meira i-a răspuns cu un „te iubeeesc”. Și internauții l-au felicitat pe jucător. „Bravo! Felicitări”, „Îl iubim pe Dragooo”, „Bravo copii frumoși!”, „Cât de frumoasă poate să fie familia Drăgușin”, sunt câteva dintre mesajele postate de utilizatorii de social media.

Înainte de meciul tricolorilor, Meira a intrat în direct în emisiunea „La Măruță” și a vorbit despre relația cu fratele său, dar și despre superstițiile pe care le are fotbalistul.

„Tricoul pe care îl port mi l-a făcut Radu cadou. Una din superstiții e să ia o sticlă cu apă atunci când intră pe teren, ia o gură și o aruncă. Elasticul acela cu care îți prinde părul trebuie să fie negru. (...) Eu am pielea de găină de câteva zile încontinuu. Sunt extraordinari românii. Da, e și bunica lui Radu pe teren, și-a dorit să ajungă”, i-a spus Meira lui Cătălin Măruță.

Fotografii: Instagram

 CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni