• PRO TV
  • Radu Drăgușin și iubita lui, sărut pasional pe stadion, după ce România s-a calificat la optimile Euro2024! Fotografia care i-a emoționat pe fanii fotbalistului

Radu Drăgușin și iubita lui, sărut pasional pe stadion, după ce România s-a calificat la optimile Euro2024! Fotografia care i-a emoționat pe fanii fotbalistului

Radu Drăgușin și iubita lui, sărut pasional pe stadion, după ce România s-a calificat la optimile Euro2024! Fotografia care i-a emoționat pe fanii fotbalistului

Este bucurie în toată țara după ce România a reușit performanța de a se califica la optimile Euro2024, de pe primul loc din grupă!

Gallery

​Miercuri seară, la PRO TV și pe VOYO, a fost difuzat meciul România-Slovacia, care i-a ținut pe microbiști cu sufletul la gură. 4 milioane de oameni au sperat că țara noastră se va califica în fazele eliminatorii, iar dorința li s-a îndeplinit după ce Răzvan Marin a egalat scorul, în urma unui penalty obținut de Ianis Hagi. Astfel, meciul s-a încheiat cu scorul 1-1, iar ambele echipe au reușit să meargă în următoarea etapă a Euro2024. 

După ce meciul s-a încheiat, o țară întreagă și-a manifestat bucuria, atât pe rețelele de socializare, cât și pe străzi. În Piața Unirii din București s-au strâns zeci de mii de oameni îmbrăcați în tricouri galbene care au exclamat în cor: „Bravo, România!”. 

Bucurie a fost și în tribunele stadionului din Germania, unde au fost prezenți zeci de mii de suporteri care s-au bucurat la finalul meciului alături de echipa României. Printre aceștia s-au numărat și familiile jucătorilor naționalei, care au postat pe rețelele de socializare o serie de mesaje de felicitări pentru campionii noștri. 

​Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, fotografii emoționante după meciul de miercuri seară

Ioana Stan, iubita lui Radu Drăgușin, s-a numărat printre suporterii care au sperat până în ultima clipă că România se va califica la optimi, după meciul cu Slovacia. După ce arbitrul a anunțat scorul final, Ioana și Radu s-au sărutat pasional pe stadion, sub privirile a zeci de mii de oameni.

Tânăra a postat și pe rețelele de socializare mai multe imagini cu Radu, în care zâmbesc, se sărută și se îmbrățișează.

(VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Alături de imagini a scris și un mesaj: „Împreună peste tot!”

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni