• PRO TV
  • Răzvan Marin și-a ținut promisiunea. Ce i-a spus soției sale înainte de meciul România - Slovacia. Mesajul i-a emoționat pe fanii fotbalistului: „Ne-a făcut inima să vibreze”

Răzvan Marin și-a ținut promisiunea. Ce i-a spus soției sale înainte de meciul România - Slovacia. Mesajul i-a emoționat pe fanii fotbalistului: „Ne-a făcut inima să vibreze”

Răzvan Marin și-a ținut promisiunea. Ce i-a spus soției sale înainte de meciul România - Slovacia. Mesajul i-a emoționat pe fanii fotbalistului: „Ne-a făcut inima să vibreze”

Milioane de români au stat stat cu sufletul la gură aseară pentru echipa naţională. Golul lui Răzvan Marin a adus bucuria în sufletul oamenilor. Cu un rezultat de 1-1, în partida cu Slovacia, echipa națională de fotbal a României s-a calificat în optimi. Înainte de meci, mijlocașul i-a făcut soției sale o promisiune, pe care a respectat-o.

În minutul 37 al partidei, Răzvan Marin a transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă, după ce Ianis Hagi a fost faultat de David Hancko chiar pe linia careului de 16 metri, scrie sport.ro

Cu aproximativ 10 minute înainte de meciul cu Slovacia, Răzvan Marin i-a trimis soției un mesaj emoționant: „Pentru ea azi!”, prin care a dat de înțeles că va juca nu doar pentru România, dar și pentru fiica lui, Natalie Luna, care îl urmărea din tribune. Micuța, în vârstă de 2 ani, a urmărit meciul din picioare, împreună cu mama ei și cu alți apropiați ai fotbalistului. Ea a purtat un tricou cu numărul 18, pe care era scrie numele ei. 

Soția jucătorului român, Crina Cocoroveanu, a fost extrem de emoționată pentru că Răzvan Marin a reușit să-și țină promisiunea și i-a făcut mândri pe milioane de români:

„Pentru ea, de la tati.
Atât de mândru de tine! Te iubim”, este mesajul pe care l-a scris tânără în dreptul unor fotografii cu fiica lor. 

​Fanii fotbalistului s-au arătat extrem de entuziasmați: „S-a ținut de cuvânt tati. Felicitări”; „Bravo! Indiferent de scorul final, ne-a făcut inima să vibreze astăzi”; „Iubita. Fanul nr. 1”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor.

Răzvan Marin, în vârstă de 28 de ani, a marcat și cel de-al doilea gol în meciul României cu Ucraina, care s-a încheiat cu victoria țării noastre (scor 3-0), la EURO 2024.

Vezi mai multe imagini cu familia lui Răzvan Marin în galeria foto: 

Gallery

​Vezi și: 

Sursă foto: Instagram/ crinnac

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni