• PRO TV
  • Culiță Sterp, la un pas să fie săltat de poliție, în aeroport. Artistul nu a putut să urce în avion, după ce angajații au aflat ce are în bagaj: „Mi-au aruncat...”

Culiță Sterp, la un pas să fie săltat de poliție, în aeroport. Artistul nu a putut să urce în avion, după ce angajații au aflat ce are în bagaj: „Mi-au aruncat...”

Culiță Sterp, la un pas să fie săltat de poliție, în aeroport. Artistul nu a putut să urce în avion, după ce angajații au aflat ce are în bagaj: „Mi-au aruncat...”

Culiță Sterp a trecut printr-o nouă escapadă, pe aeroportul din Londra, din cauza bagajului. Artistul nu doar că a fost la doar un pas de a pierde avionul, dar a rămas și fără câteva bunuri în valoare de sute de euro.

 

Gallery

În urmă cu puțin timp, Culiță Sterp trebuia să se întoarcă în țară, după ce a susținut câteva concerte în străinătate. Cu toate acestea, ajuns la aeroport, a fost pus într-o situație deloc plăcută, iar angajații au chemat poliția.

Culiță Sterp, incident neobișnuit pe aeroport

Pățania artistului a început chiar de dinainte de a ajunge la aeroport, deoarece a întârziat câteva minute bune. Din cauza timpului pe care îl pierduse, bagajul lui nu a mai putut fi dus la cală și, pentru a-l putea lua în avion, cu el, a fost nevoit să renunțe la câteva lucruri pe care le cumpărase și care costaseră sute de euro.

Citește și:

„Mi-au aruncat parfum de 150 de ml, cumpărat din Spania. Mi-am luat niște deodorante din aeroport, toate trei mi le-au aruncat și parfumul...500 de euro s-au dus”, a povestit Culiță.

Culiță Sterp, la doar un pas să aibă probleme cu poliția

După ce a lămurit problema cu bagajul, Culiță a trebuit să rezolve încă una. În bagaj, avea o sumă extrem de mare de bani, pe care a primit-o în urma concertului pe care l-a susținut la Londra.

Când angajații aeroportului au văzut cât de mulți bani are Culiță asupra lui, au chemat Poliția, deși artistul a încercat să le explice că banii nu provin din nicio activitate ilegală, ba chiar le-a arătat cu ce se ocupă.

Citește și:

„«Pai mai am și niște bani». «Câți bani ai cash?». Aveam banii de la cântare. «Cum? Atâta cash?! Nu se poate! De unde ai banii ăștia?. Imigrări, să sune la Imigrări, să vină Poliția».  Zic: «Domnule, în 20 de minute pleacă avionul». «Nu, stai puțin, că trebuie să vină Poliția, că ai prea mulți bani cash la tine și nu te putem lăsa să treci cu banii ăștia». «Domnule, i-am luat de la cântare. Cum voiai să-i iau? Uitați-vă cine sunt!»

I-am arătat pe YouTube. Se uita la mine, a sunat la Imigrări. Am așteptat cinci minute, am mai stat un pic, ăia nu veneau. Mi-au dat pașaportul, m-am dus. Când am ajuns la poartă, avionul avea întârziere 3 ore”, a mai povestit Culiță.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni