• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, look a la Sophia Loren la Paris: a fost imaginea rafinamentului și a eleganței. Fanii, în extaz: “Made in Romania!”

Mădălina Ghenea, look a la Sophia Loren la Paris: a fost imaginea rafinamentului și a eleganței. Fanii, în extaz: “Made in Romania!”

Mădălina Ghenea, look a la Sophia Loren la Paris: a fost imaginea rafinamentului și a eleganței. Fanii, în extaz: “Made in Romania!”

Mădălina Ghenea și-a făcut apariția la Paris Fashion Week și, ca de obicei, a fost întruchiparea eleganței și a rafinamentului. Look-ul ei ne duce cu gândul la aparițiile rafinate ale Sophiei Loren. De altfel, Mădălina a și jucat rolul Sophiei Loren în filmul “House of Gucci”.

Românca a fost superbă într-o rochie nude, asimetrică, cu un umăr gol și cu un șliț adânc. Mădălina și-a completat look-ul cu o pălărie cu boruri largi, stiletto albi și o centură în formă de șarpe.
“Ești superbă!”
“Doamne, cât de frumoasă ești! Frumestea ca frumusețe, dar ATITUDINEA este totul!”
“Zeița zeițelor!”
“Made in Romania”, i-au comentat fanii.

Mădălina Ghenea a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a avea o cariera de succes.

Gallery

„Se împlinesc 23 de ani de carieră. Dacă trebuie să dau o rețetă, un ingredient foarte important pentru această rețetă este foarte multă muncă. Fiind 23 de ani, dacă facem un calcul, înseamnă că eu când am început să muncesc, până la urmă, pentru că este o muncă, aveam 14 ani.

Este un exemplu foarte bun de sacrificiu. Să pleci de la 14 ani de acasă nu este ușor. E un domeniu foarte dificil, cu multă competiție”, a povestit Mădălina Ghenea pentru „La Măruță”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni