• PRO TV
  • Katy Perry, mai rău ca Bianca Censori: apariție de prost gust la Paris. Motivul pentru care e mereu în topul celor mai prost îmbrăcate vedete

Katy Perry, mai rău ca Bianca Censori: apariție de prost gust la Paris. Motivul pentru care e mereu în topul celor mai prost îmbrăcate vedete

Katy Perry, mai rău ca Bianca Censori: apariție de prost gust la Paris. Motivul pentru care e mereu în topul celor mai prost îmbrăcate vedete

Cum toate colecțiile Balenciaga au un element de șoc, la fel a fost și apariția lui Katy Perry la show-ul pe care brandul l-a susținut în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Niciodată nu a fost pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete, însă de data asta Katy Perry s-a coborât la nivelul Biancăi Censori, soția lui Kanye West. Cântăreața în vârstă de 39 de ani și-a făcut apariția la Haute Couture Fashion Week într-un dres rupt, iar în partea de sus a venit descoperită, cu o haină de blană care îi acoperea parțial bustul.

Revista Vogue a postat imagini cu Katy, iar fanii au luat foc când i-au văzut ținuta de prost gust:
“A luat notițe de la Kanye West!”
“Se pare că și-a uitat hainele acasă!”
“Nu înțeleg de ce oamenii înțeleg că moda înseamnă să umbi dezbrăcat! Moda înseamnă haine!”
“Katy a slăbit cu Ozempic și acum a uitat cum să se îmbrace”, au comentat fanii.

Recent, cântăreața defilat într-un show de modă organizat de revista Vogue la Paris, într-o rochie de piele cu multe decupaje îndrăznețe.

Katy Perry nu este tocmai în topul preferințelor criticilor de modă. Cântăreața nu face chiar cele mai inspirate alegeri vestimentare. Vezi cele mai ridicole ținute ale ei în GALERIA FOTO de mai jos.

Gallery

​De când a slăbit, Katy și-a schimbat radical stilul vestimentar, care a devenit mult mai sexy și mai îndrăzneț.


Deși acum radiază și pare că îi merge excelent atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, vedeta a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani.

S-a întâmplat în 2017, când s-a despărțit pentru o perioadă de Orlando Bloom, logodnicul ei de acum și tatăl viitorului ei copil. Colac peste pupăză, nici albumul pe care l-a lansat atunci pe piață nu s-a bucurat de succes. Cântăreața a simțit că se prăbușește și în momentele acelea s-a gândit să își ia viața.

“Recunoștință este probabil singurul lucru care m-a salvat, pentru că altfel m-aș fi scufundat în propria tristețe”, a spus Katy Perry.
Lucrurile au luat însă o altă întorsătură: s-a împăcât cu Orlando Bloom, care în 2019, de Ziua Îndrăgostiților, a cerut-o de soție.

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni