• PRO TV
  • Horoscop zilnic 27 iunie 2024. Taurii încep o legătură romantică cu un prieten, Peștii sunt răscoliți de emoții puternice

Horoscop zilnic 27 iunie 2024. Taurii încep o legătură romantică cu un prieten, Peștii sunt răscoliți de emoții puternice

Horoscop zilnic 27 iunie 2024. Taurii încep o legătură romantică cu un prieten, Peștii sunt răscoliți de emoții puternice

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de joi, 27 iunie 2024.

Berbec

Astăzi ești dispus să acorzi atenție nevoilor celor dragi și chiar dacă te confrunți cu opinii diferite, ai o toleranță mare, astfel încât interlocutorii tăi vor fi surpinși. De asemenea, ai intuiție în rezolvarea unor probleme domestice și faci echipă bună cu cei de acasă. La serviciu, simți presiune din partea șefilor, dar te adaptezi situației.

Taur

Astăzi este favorizată comunicarea și discutarea unor planuri pe termen lung, care-ți pot aduce stabilitate financiară. De asemenea, este o zi excelentă pentru a programa o călătorie sau pentru studiu. Ești deschis să începi și o legătură romantică cu cineva din grupul de prieteni, de care te-ai apropiat mai mult în ultima perioadă.

Gemeni

Aspectele armonioase care leagă casa carierei de casa banilor anunță rezolvarea unui context financiar și suplimentarea veniturilor pe termen lung. De asemenea, este posibil să apelezi la cardurile de credit sau la banii din conturile de economii să rezolvi o situație, care a apărut neașteptat. În planul sentimental, te confrunți cu o provocare.

Rac

Sectorul perfecționării profesionale și călătoriilor este activat astăzi. Este posibil să primești un sejur/ curs sub formă de cadou de la colegi cu sprijinul partenerului de cuplu, dacă-ți sărbătorești ziua de naștere zilele acestea.

Leu

Posibil astăzi să ai parte de experiențe și emoții puternice, care să-ți schimbe cumva viziunea asupra vieții. În raport cu prietenii și persoanele cu care ai avut neînțelegeri lucrurile încep să se mai relaxeze și cooperezi cu inniția de a ieși împreună cu un grup. La serviciu, analizezi modul cum rezolvă șefii unele probleme încurcate.

Fecioară

Contextul astral de astăzi îți activează casa relațiilor și Luna formează un aspect strâns cu Saturn, planeta restricțiilor. Deși ai momente când simți presiune din partea partenerului, situațiile apărute nu fac decât să-ți deschidă ochii într-o chestiune, care te apăsă de o perioadă mai mare de timp.

Balanță

Astăzi este o zi favorabilă discuțiilor cu șefii, privind obținerea unor beneficii. Profită de contextul zilei să obții o aprobare sau să intri în posesia unor documente oficiale importante! De asemenea, poți rezolva un context, care ține de familie sau casă.

Scorpion

Registrul astral de astăzi este favorabil activităților de relaxare, să-ți petreci timpul în mod plăcut, să ai o aventură romantică sau dacă ești părinte, să-ți rezervi mai mult timp copilului. Ai inspirație și intuiție într-un proiect creativ, iar dacă aștepți un răspuns de la un angajator, este posibil să fie favorabil, să primești un job așa cum îți dorești.

Săgetător

Astăzi se conturează aspecte legate de casă, familie, părinți. Apar și cheltuieli și evenimente care-ți pot da peste cap universul interior. Ai sprijin de la partener și nevoia să ai lângă tine oameni pe care te poți baza și care-ți pot oferi siguranță emoțională.

Capricorn

Astăzi ai un randament intelectual ridicat și-ți îndeplinești cu multă responsabilitate sarcinile. Și-n relația cu partenerul de cuplu lucrurile merg din ce în ce mai bine în tot ce ține de chestiuni domestice și vă organizați, astfel încât să aveți timp și pentru voi.

Vărsător

Astăzi te preocupă sfera financiară și este posibil să te reorganizezi, astfel încât să pui ceva bani și-n conturile de economii. S-ar putea să achiți o rezervare sau să cumperi un cadou unei persoane dragi sau partenerului.

Pești

Dacă ești tentat să începi o relație amoroasă astăzi, lucrurile pot merge într-o direcție pe termen lung. La serviciu, intenționezi să începi un proiect nou, care să te pună mai mult în valoare. S-ar putea, de asemenea, să te concentrezi mai greu din cauza emoțiilor și a unor evenimente, care te răscolesc.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni