• PRO TV
  • „Ești mai fierbinte decât soarele”. La 54 de ani, Catherine Zeta-Jones și-a uimit fanii după ce s-a fotografiat în costum de baie

„Ești mai fierbinte decât soarele”. La 54 de ani, Catherine Zeta-Jones și-a uimit fanii după ce s-a fotografiat în costum de baie

„Ești mai fierbinte decât soarele”. La 54 de ani, Catherine Zeta-Jones și-a uimit fanii după ce s-a fotografiat în costum de baie

Are 54 de ani, dar arată impecabil din cap până în picioare! Este definiția eleganței și a bunului gust atunci când apare pe covorul roșu, iar pe rețelele de socializare adoră să pozeze naturală, fără filtre sau make-up.

Gallery

Catherine Zeta-Jones, căci despre ea este vorba, și-a uimit din nou fanii după a postat mai multe imagini cu ea în costum de baie.

Fie că a optat pentru unul întreg sau în două piese, fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa îndrăgitei actrițe.

Nevasta lui Michael Douglas a postat o fotografie la InstaStories în care apare purtând un costum de baie șic, negru, care avea un decupaj sexy în zona bustului. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Oops! M-ați prins pozând!”, a scris Zeta-Jones în dreptul imaginii care i-a evidențiat fizicul de invidiat.

„Ești minunată!”, „Arăți uimitor”, „Ești mai fierbinte decât soarele!”, „Fabuloasă ca de obicei”, „Uimitoarea Zeta”, i-au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Se iubesc de mai bine de două decenii și se sorb din priviri la fiecare apariție pe covorul roșu. 

Cei doi actori au demonstrat că vârsta nu poate fi un impediment în calea iubirii adevărate. Catherine Zeta-Jones (54 de ani) și Michael Douglas (79 de ani) împart aceeași zi de naștere, amândoi sunt născuți în 25 septembrie, doar că la 25 de ani distanță unul de celălalt. 

​S-au căsătorit în noiembrie 2000 și au împreună doi copii superbi: Dylan (24 de ani) și Carys (21 ani). Actorul mai are un băiat, Cameron, din căsnicia cu Diandra Luker.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni