• PRO TV
  • Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani. Sportiva a dat o petrecere în cinstea lui Dylan, acasă la Anastasia Soare: „O zi plină de iubire”

Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani. Sportiva a dat o petrecere în cinstea lui Dylan, acasă la Anastasia Soare: „O zi plină de iubire”

Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani. Sportiva a dat o petrecere în cinstea lui Dylan, acasă la Anastasia Soare: „O zi plină de iubire”

Nadia Comăneci este în culmea fericirii, deoarece Dylan, fiul său, a împlinit 18 ani. Sportiva a dat o petrecere de zile mari, iar Anastasia Soare, cunoscută drept „Regina sprâncenelor”, i-a făcut o urare specială.

Gallery

Nadia Comăneci a organizat petrecerea grandioasă pentru fiul ei, acasă la Anastasia Soare, nașa lui Dylan. Constănțeanca, cea care a construit un adevărat imperiu peste ocean, i-a urat „la mulți ani”, oferindu-i cea mai frumoasă zi de naștere.

Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani

De aproximativ trei decenii, Nadia Comăneci și Bart Conner sunt soț și soție. Fiul lor, Dylan, și-a făcut majoratul, iar petrecerea a fost una de pomină, așa cum era de așteptat.

„Sărbătorind majoratul lui Dylan cu Nadia Comăneci și Bart Cpnner- cei mai buni părinți. Mulțumesc pentru că m-ați ales să fiu nașă. O zi plină de iubire, de bucurie și de familie”, a scris Anastasia Soare, pe contul ei de Instagram.

Citește și:

ve

​Petrecerea organizată de nașa Anastasia Soare a fost dată chiar la reședința din Beverly Hills, în valoare de milioane de euro. La scurt timp după ce ziua cea mare s-a încheiat, Nadia Comăneci a recunoscut cât de emoționată este în ceea ce privește acest eveniment, deoarece realizează cât de repede trec anii.

„A fost un eveniment foarte frumos organizat. Eu am fost destul de emoţionată. Parcă ieri îi făceam botezul, iar, astăzi, este un bărbat în toată puterea cuvântului. Trec anii pentru fiecare dintre şi realizăm asta atunci când ne vedem copiii mari”, a spus Nadia Comăneci, conform Orange Sport.

Nadia Comăneci a fugit din România, înainte de Revoluție

Cu doar câteva zile înainte de Revoluție, pe data de 27 noiembrie, Nadia Comăneci a fugit din țară, în Statele Unite ale Americii. Experiența a fost una terifiantă, deoarece a fost la doar un pas de a-și pierde viața.

Citește și:

„Mi-amintesc că era o situație tâmpită, că eram pe punctul de a fi ucisă din cauza unui om fără niciun simț de orientare. Nu ziceam nimic, pentru că nimeni nu avea voie să vorbească și să spargă tăcerea. Mă străduiam să-mi țin dinții strânși, ca să nu clănțănească.

Îmi părăsisem țara și lăsasem în urmă tot ce iubeam. Mă târâsem prin noroi și apă, peste câmpuri înghețate, traversasem garduri de sârmă ghimpată, tot timpul cu teama că voi fi împușcată în spate”, a spus Nadia Comăneci, în „Scrisori către o tânără gimnastă”.

 

Sursa foto: Instagram, Getty Images 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni