• PRO TV
  • Laurențiu Reghecampf motivează absența de la serbarea lui Bebeto: ”Ca să evit un spectacol...”

Laurențiu Reghecampf motivează absența de la serbarea lui Bebeto: ”Ca să evit un spectacol...”

Laurențiu Reghecampf motivează absența de la serbarea lui Bebeto: ”Ca să evit un spectacol...”

Laurențiu Reghecampf nu mai scapă de reproșurile Anamariei Prodan când vine vorba de băiatul lor, Bebeto. Recent, impresara l-a arătat cu degetul, spunând că nu a fost prezent la festivitatea de final de an școlar a fiului său.

Gallery

După luni întregi în care a fost acuzat de nepăsare față de Bebeto, Laurențiu Reghecampf a decis să reacționeze, explicând motivul pentru care nu și-a vizitat fiul până acum. 

Laurențiu Reghecampf explică de ce nu l-a vizitat pe Bebeto până acum

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina și la fel se întâmplă și când vine vorba de reproșurile despre Bebeto. Recent, Laurențiu Reghecampf a lipsit de la un alt moment special din viața fiului său și nu a scăpat netaxat de Anamaria Prodan.

Antrenorul s-a apărat, după multele acuzații care i-au fost aduse, precizând că a evitat vizitele care erau stabilite de judecător tocmai pentru a-l proteja pe fiul său.

„Eu am un program stabilit de judecătorie și nu l-am folosit, tocmai pentru a nu-o face rău, a nu face scandal, să avem parte de scene din astea. Am încercat să stau departe de situație, iar, când se va termina, vom clarifica totul, în liniște.

Nu am fost invitat și nu mi s-a spus (n.r. să vină la serbarea fiului), iar, ca să evit un spectacol, încerc să stau departe, că să-i dau liniște lui Bebeto. Nu mă interesează ce afirmă doamna Prodan! Denighrează foarte mult numele Reghecampf și nu cred că o ajută la nimic”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni