• PRO TV
  • Justin Timberlake a revenit pe scenă, după ce a fost arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice! Ce mesaj le-a transmis fanilor: „Știu că uneori sunt greu de iubit, dar…”

Justin Timberlake a revenit pe scenă, după ce a fost arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice! Ce mesaj le-a transmis fanilor: „Știu că uneori sunt greu de iubit, dar…”

Justin Timberlake a revenit pe scenă, după ce a fost arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice! Ce mesaj le-a transmis fanilor: „Știu că uneori sunt greu de iubit, dar…”

Justin Timberlake a susținut primul său concert la câteva zile după ce a fost arestat la New York pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Aflat pe scenă, cu o chitară în mână, artistul le-a transmis fanilor că a avut „o săptămână grea”.

Gallery

​Starul american se află în prezent în turneul său „The Forget Tomorrow World Tour”. El a fost arestat la începutul săptămânii trecute, iar câteva zile mai târziu a urcat pe scenă la Chicago.

Am fost împreună și la bine și la rău. A fost o săptămână grea, dar voi sunteți aici, eu sunt aici… și nimic nu poate schimba acest moment. Știu că uneori sunt greu de iubit, dar voi continuați să mă iubiți. Și eu vă iubesc la rândul meu! Vă mulțumesc atât de mult!”, le-a spus Justin fanilor, apoi a făcut câteva plecăciuni în fața lor. (Vezi IMAGINI în GALERIA FOTO de mai sus)

View this post on Instagram

A post shared by Johnny Wright (@wright7680)

Mai multe filmulețe cu momentul s-au viralizat pe rețelele de socializare. „Te iubim, Justin! Suntem cu toții oameni și facem greșeli! Tu ești un om bun!”, a scris un utilizator de social media. Nu toți internauții i-au luat însă apărarea și mulți i-au transmis că nu are nicio scuză pentru faptul că a urcat băut la volan.

Celebrul artist și actor a fost arestat în Sag Harbor, New York, după ce a fost tras pe dreapta de către polițiști. Potrivit New York Post, Justin Timberlake se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Justin Timberlake a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate în Hamptons, New York, fiind reținut în trafic de un polițist pentru că a trecut pe roșu.

Polițistul care l-a arestat pe artist „era atât de tânăr încât nici măcar nu știa cine este Timberlake” și „nu l-a recunoscut nici măcar după nume”.

Timberlake le-a spus ofițerilor că a băut doar un martini și că urma să se întâlnească cu niște prieteni acasă. După ce a fost arestat și dus la o secție de poliție din East Hampton, acesta a refuzat să facă testul de alcoolemie. Timberlake, care a fost văzut la un moment dat în cătușe, a fost eliberat fără cauțiune, dar urmează să se prezinte săptămâna asta în fața instanței.

 Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni