• PRO TV
  • VAMA lansează piesa verii: ”O să fie bine”! Tudor Chirilă: ”E un cântec despre fiecare dintre noi”

VAMA lansează piesa verii: ”O să fie bine”! Tudor Chirilă: ”E un cântec despre fiecare dintre noi”

VAMA lansează piesa verii: ”O să fie bine”! Tudor Chirilă:  ”E un cântec despre fiecare dintre noi”

Piesa "O să fie bine" a fost compusă de VAMA, pe versuri scrise de Tudor Chirilă. ”Consider că „O să fie bine” e un cântec despre fiecare dintre noi și că toți, la un moment dat, am fost aici și cred că vom mai fi pentru că viața nu este monocromă, ci multicoloră, cu ups and downs”.

Gallery


Tudor Chirilă: ”Piesa asta a apărut într-un moment în care noi lucram la Forever – care a fost produsă în Anglia. Am făcut acest refren, iar versurile au venit imediat, însă, apoi, a urmat o pauză foarte mare.
Ne-am reamintit de acest refren hipnotic și am început să lucrăm la strofe, iar după ne-am gândit că mai e nevoie de ceva și, astfel, a apărut acea mică parte vorbită, ca de rap. Cântecul este inspirat de faptul că dramele noastre individuale sunt foarte mici în raport cu lumea care merge înainte, dar istoria se naște din suma lor și e de datoria noastră să găsim resurse să ne fie bine.
Consider că „O să fie bine” e un cântec despre fiecare dintre noi și că toți, la un moment dat, am fost aici și cred că vom mai fi pentru că viața nu este monocromă, ci multicoloră, cu ups and downs. E un cântec fără pretenția de a comunica un mesaj mobilizator. E o piesă aparent tristă, dar care aduce speranță, cu o linie melodică veselă – nu e un cântec minor, e un cântec major ? – și cred că refrenul acesta hipnotic are nostalgie, iar asta ne-a dus și la orchestrația electronică, de anii `85 -`90. Pentru noi, e un cântec din categoria „În țara în care m-am născut”, din punct de vedere orchestrație”.

​Videoclipul ce acompaniază melodia a fost regizat de Iustin Surpănelu și îi are ca protagoniști pe actorii Ana Dumitrașcu și Cezar Grumăzescu. 

Pe 27 iulie, VAMA își așteaptă ascultătorii la Arenele Romane din București pentru un show cu totul electrizant. Trupa păstrează tradiția de a susține acest concert în fiecare an, în acest spațiu de referință pentru reprezentațiile VAMA.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni