• PRO TV
  • Care este motivul pentru care Costi Ioniță nu a devenit tată până acum: „Decât să fie al meu...”

Care este motivul pentru care Costi Ioniță nu a devenit tată până acum: „Decât să fie al meu...”

Care este motivul pentru care Costi Ioniță nu a devenit tată până acum: „Decât să fie al meu...”

Costi Ioniță se bucură de un real succes peste hotare. Artistul a părăsit România în urmă cu mai mulți ani și s-a stabilit în America, acolo unde se bucură de colaborări cu artiști de renume.

Gallery

Costi Ioniță, 46 de ani, a pus întotdeauna cariera pe primul plan. Recent, într-un interviu pentru ciao.ro, artistul a făcut dezvăluiri sincere despre familie și copii.

De ce nu a făcut Costi Ioniță un copil până acum

Întrebat dacă regretă că nu are copii, artistul a explicat că nu are niciun regret, ci o sigură dată a avut ocazia cu o femeie să facă acest pas. Mai mult, Costi Ioniță a precizat că ar alege varianta adopției, căci sunt o mulțime de copii care nu au o familie.

Citește și:

„N-am niciun regret că n-am copii încă. Cred că doar o dată am avut ocazia cu o femeie să fac acest lucru, să fac acest pas. Dar, da, mai degrabă aș adopta, pentru că sunt miliarde de copilași, care sunt lăsați pe la casele de copii.
Da, mai degrabă aș adopta, decât să fie dom’le al meu. Pentru că chestia asta vine pe ego. Dar nu m-am gândit, nici la una, nici la alta. Adică la adopție mai degrabă, în sensul că da, e frumos să ajuți și chiar este un suflețel și este dincolo de ego-ul tău. Că majoritatea vor să aibă copii pentru că sunt ai lor, din gena lor. Băi, dacă e din gena ta, tu cu ce te-ai pregătit ca să faci copii? Ce faci tu special ca să aduci pe lume un urmaș de-al tău? Ești un mâncător de ceafă de porc și aduci un copil? E ok și asta, dar vine la pachet cu alte lucruri.
Așadar, nu regret absolut deloc că n-am făcut copil încă. Plus că, știți cum e, până la 95 de ani un bărbat poate să fie viril. Credeți-mă, viril și potent. Bărbatul, până moare, are sămânță. Important e cum se menține”, a declarat artistul, pentru sursa citată.

Citește și:

​Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni