• PRO TV
  • La 18 ani, Suri e îndrăgostită lulea! Fiica lui Tom Cruise n-a ținut cont de paparazzi și și-a sărutat pătimaș iubitul în plină stradă

La 18 ani, Suri e îndrăgostită lulea! Fiica lui Tom Cruise n-a ținut cont de paparazzi și și-a sărutat pătimaș iubitul în plină stradă

La 18 ani, Suri e îndrăgostită lulea! Fiica lui Tom Cruise n-a ținut cont de paparazzi și și-a sărutat pătimaș iubitul în plină stradă

Suri Cruise radiază de fericire! Fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise a absolvit liceul și din toamnă va merge la facultate! Până atunci are o vară întreagă la dispoziție să se distreze alături de iubitul ei.

Gallery

​Deși mama ei a făcut tot posibilul să o țină departe de ochii publicului, Suri pare să nu mai fie deranjată de faptul că paparazzi sunt tot timpul pe urmele ei. Zilele trecute, aceștia au surprins câteva cadre adorabile de la ceremonia de absolvire a lui Suri, acolo unde mama și bunicii ei materni i-au fost alături.

Tânăra în vârstă de 18 ani a mers la balul de absolvire alături de iubitul ei, scrie Hola!. Ea și-a oficializat relația cu Toby Cohen, cel care i-a fost și coleg de clasă în liceu, potrivit sursei citate mai sus.

CITEȘTE ȘI:

Paparazzii i-au surprins zilele trecute în timp ce se bucurau de o plimbare prin Central Park din New York. La un moment dat, fiica lui Tom Cruise și-a sărutat pătimaș iubitul, fără să-i mai pese de blițurile fotografilor care-i urmăreau. (Vezi cum arată iubitul lui Suri Cruise în GALERIA FOTO de mai sus)

Suri a fost toată numai un zâmbet și nu s-a dezlipit de iubitul ei. Cei doi au absolvit „LaGuardia High School of Music & Arts and Performing Arts”. Toby adoră să cânte la chitară și aspiră la o carieră muzicală.

Din toamnă, amândoi vor merge la facultate, dar se vor confrunta cu provocările unei relații la distanță. Potrivit Hola!, Toby va merge la Berklee College of Music, în timp ce Suri va merge la Carnegie Mellon în Pittsburgh, Pennsylvania.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni