• PRO TV
  • Acuzații grave la adresa firmei de lactate din Ibănești! Familiile angajaților morți susțin că patronul a fost cel care i-a obligat pe aceștia să intre în bazin: „Îl amenința că îl dă afară”

Acuzații grave la adresa firmei de lactate din Ibănești! Familiile angajaților morți susțin că patronul a fost cel care i-a obligat pe aceștia să intre în bazin: „Îl amenința că îl dă afară”

Acuzații grave la adresa firmei de lactate din Ibănești! Familiile angajaților morți susțin că patronul a fost cel care i-a obligat pe aceștia să intre în bazin: „Îl amenința că îl dă afară”

Familiile celor trei angajați morți în bazinul de decantare al fabricii de lactate din Ibănești cer dreptate pentru victime! Aceștia susțin că patronul i-ar fi obligat să intre în fosă.

O tragedie fără margini a avut loc în Duminica Rusaliilor, la fabrica de lactate din Ibănești, județul Botoșani. Un angajat al companiei a intrat în bazinul de decantare al întreprinderii și s-a intoxicat cu monoxid de carbon. În acel moment, alți doi colegi ai bărbatului și patronul fabricii au sărit în ajutor, însă, din păcate, cu toții și-au pierdut viața. 

Acum, la câteva zile de la tragedie, familiile victimelor cer dreptate! Aceștia susțin că Radu Tudose, patronul firmei de lactate, ar fi fost vinovat de tragedie:

„Tatăl meu a fost trimis prima persoană. A intrat acolo mai mult obligat. Toată ziua l-a stresat să meargă să repare o garnitură acolo. Îl ameninţa că îl dă afară”, a declarat revoltat fiul unui dintre angajații morți.

​O altă rudă a uneia dintre victime are aceeași ipoteză în cazul tragediei de la Ibănești. Aceasta susține că patronul a fost cel care i-a trimis pe cei doi angajați în ajutorul primului muncitor.

„Verişorul meu a intrat acolo impins de şeful lui. Au rămas doi băieţi, o nevastă, era singurul sprijin în casă. Aştepta să-şi însoare băiatul. Când să se bucure de viaţă, cineva l-a forţat să intre acolo”, a declara o o rudă a unui alt bărbat mort în fabrică.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni