• PRO TV
  • Întorsătură de situație în cazul morții lui Matthew Perry! Ce au putut să descopere investigatorii

Întorsătură de situație în cazul morții lui Matthew Perry! Ce au putut să descopere investigatorii

Întorsătură de situație în cazul morții lui Matthew Perry! Ce au putut să descopere investigatorii

După moartea tragică a lui Matthew Perry, autoritățile cred că ”mai multe persoane” trebuie să fie condamnate.

Gallery

Când actorul din serialul ”Friends” a murit, la vârsta de 54 de ani, și mai târziu a fost efectuată și autopsia, poliția din Los Angeles a început o investigație privind circumstanțele în care s-a ajuns la supradoză.
Într-un raport publicat marți, o sursă din forțele de poliția a declarat că investigația a ajuns ”aproape de concluzii”.

Sursa nu a clarificat cine sunt persoanele care ar putea fi acuzate, adăugând că această decizie rămâne la procuror.
Actorul a murit după o supradoză, pe 28 octombrie 2023, în jacuzzi-ul de acasă, conform autopsiei. Decesul a fost clasificat drept accidental, în raport menționându-se că Perry a ingerat o cantitate prea mare de ketamină.

Investigația care a urmat a încercat să determine proveniența ketaminei și cum actorul - care s-a luptat cu dependența de alcool și droguri ani de zile - a ajuns în posesia ei.

De asemenea, în raport se arată că ”oameni-cheie de la Hollywood”, care sunt ”renumiți pentru consumul de droguri sau abuz”, au fost interogați pentru că e posibil să aibă informații privind sursa.

”Au existat mai multe tinere între 21 și 25 de ani pe care le întâlnea pe Raya (rețea de socializare pentru celebrități). Ele obișnuiau să-i aducă droguri. În majoritatea timpului, era vorba de oxicodonă. De asemenea, actorul făcea rost de doguri ilicite de la fostele lui iubire, avea un fel de rețea”.

Raportul autopsiei arată că doza de ketamină aflată în corpul lui Perry era similară cu cea folosită în spital pentru a anestezia pacienții.

”Primea ketamină de la oameni care încercau să-l ajute. Pentru unii, este foarte eficientă, dar nu pentru toată lumea. Matthew își dorea să scape de durere și adora efectele ei disociative. Cartea lui Matthew este o poveste valoroasă despre adevărata natură a dependenței. A fost un om care a încercat cu disperare să scape de droguri, care nu a putut să scape de droguri și care a pățit ce pățesc mulți dependenți”, a declarat o sursă care a făcut parte din investigație, pentru People.

Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni