• PRO TV
  • ”Nostradamus în viață” avertizează: ”Ce-i mai rău abia acum începe”. Ce evenimente terifiante vor fi declanșate de un ”mic incident”

”Nostradamus în viață” avertizează: ”Ce-i mai rău abia acum începe”. Ce evenimente terifiante vor fi declanșate de un ”mic incident”

”Nostradamus în viață” avertizează: ”Ce-i mai rău abia acum începe”. Ce evenimente terifiante vor fi declanșate de un ”mic incident”

Athos Salomé, (36 de ani), avertizează că ceea ce e mai rău abia acum începe și spune că lumea este în pragul dezastrului, care ar putea fi provocat de ”un mic incident”.

Gallery

Athos, supranumit și ”Nostradamus în viață”, este un parapsiholog din Brazilia, prezicând, în această calitate, pandemia de coronavirus, cumpărarea lui Twitter de către Elon Musk sau chiar moartea Reginei.
Într-un interviu pentru Daily Mail acesta a avertizat că ”conflictele existente în regiuni ca Marea Chinei de Sud sau la granițele Rusiei sunt semnale care anunță o confruntare la scară mult mai mare”.

”Ne apropriem de o eră în care tehnologia are un rol important în conflicte. AI este integrat în sistemul armat, servind atât în scopuri de apărare cât și în atac.
Ce-i mai rău abia acum începe, pentru că marii lideri folosesc aceste practici pentru a alege momentul perfect pentru atacurile lor și alte evenimente majore”.

Nostradamus a accentuat că dialogul și cooperarea internațională sunt cruciale pentru a evita dezastrul și chiar un scenariu în care cel De-al Treilea Război Mondial se declanșează.
Foto: Profimedia, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni