• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. După despărțirea de Ema Uta, logodnica sa, afaceristul din Mediaș a ajuns în compania fostei soții

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. După despărțirea de Ema Uta, logodnica sa, afaceristul din Mediaș a ajuns în compania fostei soții

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună. După despărțirea de Ema Uta, logodnica sa, afaceristul din Mediaș a ajuns în compania fostei soții

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că au ajuns la sentimente mai bune, la aproximativ patru ani de când s-au despărțit. După ce au pus punct relațiilor de lungă durată în care se aflau, au ajuns, din nou, împreună.

Gallery

Bianca Drăgușanu a pus punct relației cu Gabi Bădălău, iar Alex Bodi s-a despărțit de Ema Uta, dar lucrurile ar putea lua o întorsătură neașteptată. Cei doi foști soți au petrecut împreună, două seri la rând.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut împreună, două seri la rând

În weekend, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ieșit în oraș și au ajuns să cineze la același restaurant, deoarece au ieșit cu mai mulți prieteni comuni.

Întâlnirea, chiar dacă nu a fost doar între ei doi, a fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece, în urmă cu patru ani, Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Alex Bodi de violență fizică, după ce a apărut cu fața umflată și plină de vânătăi.

Citește și:

​Paparazzii i-au surprins răzând, glumind și simțindu-se foarte bine, deși au divorțat cu mare scandal și au fost deschise și procese pe numele lor. Ulterior, și în seara de marți, 25 iunie, cei doi s-au distrat în același local, semn că apele dintre ei s-au liniștit.

Alex Bodi neagă o împăcare cu Bianca Drăgușanu

După ce imaginile în care apare alături de Bianca Drăgușanu au ajuns pe Internet, Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta, pe care o ceruse în căsătorie în urmă cu doar două luni.  

Citește și:

„Da, nu mai suntem împreună (el și Ema Uta), dar de ceva timp. Nu a fost nimic cu Bianca. Nu suntem împreună. Doar ne-am întâlnit, am mâncat împreună, am vorbit, apoi, eu am rămas să vad meciul, iar ea a plecat cu prietenii ei”, a spus Alex Bodi, conform actualitate.net.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni