• PRO TV
  • Detalii șocante despre Ana Maria Gherman, tânăra mămică din Iași care s-a sinucis într-o pădure! Ce spun vecinii despre femeie: „Stătea mult la magazin, bea...”

Detalii șocante despre Ana Maria Gherman, tânăra mămică din Iași care s-a sinucis într-o pădure! Ce spun vecinii despre femeie: „Stătea mult la magazin, bea...”

Detalii șocante despre Ana Maria Gherman, tânăra mămică din Iași care s-a sinucis într-o pădure! Ce spun vecinii despre femeie: „Stătea mult la magazin, bea...”

Ana Maria Gherman și-a pus capăt zilelor noaptea trecută, la scurt timp după ce soțul ei s-a întors din Danemarca! Femeia în vârstă de 37 de ani a lăsat în urmă doi copii îndurerați în vârstă de 11, respectiv 7 ani.

O tragedie îngrozitoare a avut loc la Iași, acolo unde o tânără mămică în vârstă de 37 de ani a decis să își pună capăt zilelor și să lase în urmă doi copii, în vârstă de 11 și 7 ani, și un soț îndurerat. Femeia s-ar fi comportat normal în seara tragediei, a petrecut timp alături de familia ei, apoi a mers cu partenerul său de viață în dormitor, acolo unde au dormit împreună.

Într-un moment complet neașteptat, în jurul orei 00:00, femeia i-a trimis un mesaj soțului ei în cadrul căruia l-a anunțat că o va găsi în pădure. Apoi, a plecat de acasă, s-a dus într-o zonă împădurită din Miroslava și s-a spânzurat. Bărbatul este în șoc și încă nu realizează că partenera lui de viață a recurs la un asemnea gest.

„Eu chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Eu muncesc în construcții, în Danemarca. Am venit acasă chiar înainte să se întâmple… Am stat cu toții, am petrecut, apoi am făcut dragoste și am adormit. Când m-am trezit, am găsit un mesaj de la ea. Mi-a spus că o găsesc în pădure. Am plecat să o caut și am găsit-o spânzurată. Am sunat la 112, mi-au spui să-i tai ața, dar nu am mai avut ce face.

Mi-a spus că este supărată pe mine, dar nu avea niciun motiv să facă așa ceva… Avem doi copii împreună, unul de 10 ani și altul de 7… Le-am spus ce s-a întâmplat. Vrem să mergem la mare săptămâna viitoare, să îi ajut să treacă peste”, a spus Marius, soțul acesteia, pentru Bzi.ro.

​Ce spun vecinii cuplului despre Ana Maria Gherman

Vecinii cuplului susțin că femeia avea mari probleme cu consumul de alcool și că mergea adesea la bar, acolo unde petrecea destul de mult timp. Despre bărbat au povestit că lucra în Danemarca și că trimitea adesea bani acasă, în special pentru copii.

„Ea stătea mult pe la magazin, bea. Prin sat, s-a mai auzit ba de una, ba de alta, dar nu știu ce o fi făcut. Dacă s-au certat, dacă nu… El oricum îi trimitea bani pentru copii, pentru casă, cum se face, iar ea umbla cam aiurea”, a explica o vecină.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni